Descoperire înfiorătoare. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

Publicat: 14/08/2019 | 09:05
Descoperire înfiorătoare. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

”Casa groazei” din Caracal ascunde secrete halucinante, iar anchetatorii încearcă să descopere cât mai multe probe care să demonstreze că Gheorghe Dincă nu le-a ucis doar pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. O întreagă ”armată” de oameni ai legii răscolesc locația pentru a căuta și alte dovezi, iar munca de cercetare este îngreunată de gunoiul strâns, de-a lungul timpului, în cantități uriașe.

Casa lui Gheorghe Dincă este o adevărată groapă de gunoi. Sub locuință se află tot felul de resturi prin care anchetatorii trebuie să caute, acestora nevenindu-le să creadă că poate exista așa ceva sub casa unui om. Au fost aduși muncitori pentru a ajuta, însă activitatea de cercetare se poate întinde pe mai multe luni.

Gheorghe Dincă săpase și o groapă în care creștea nutrii, soția acestuia declarând că le mâncau, fiindcă au carnea foarte gustoasă. Dar criminalul era și columbofil, ridicând – în curte – și o ”antenă” pe care să se așeze păsările. Mizeria este de nedescris, anchetatorii solicitând și intervenția unui buldozer.

”Sunt straturi peste straturi de deșeuri și gunoaie”

Au săpat 4 metri şi tot sunt gunoaie, sunt straturi peste straturi de deșeuri și gunoaie. Sunt tancuri de bitum, de smoală, spartură de astfalt, e o nebunie ce este acolo! Eu cred că trecem de toamnă şi nu vor putea să sorteze groapă ăstuia de gunoi de aici”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei​.

Criminaliştii care au săpat în curtea lui Gheorghe Dincă nu se aşteptau să descopere sub pământ o groapă imensă. Ca să ajungă la ea, au scos vegetaţia şi copacii. Au cărat remorci întregi de deşeuri şi au luat la mână sute de obiecte.