Descoperire înfiorătoare. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

Publicat: 14/08/2019 | 09:05

”Casa groazei” din Caracal ascunde secrete halucinante, iar anchetatorii încearcă să descopere cât mai multe probe care să demonstreze că Gheorghe Dincă nu le-a ucis doar pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. O întreagă ”armată” de oameni ai legii răscolesc locația pentru a căuta și alte dovezi, iar munca de cercetare este îngreunată de gunoiul strâns, de-a lungul timpului, în cantități uriașe.

Casa lui Gheorghe Dincă este o adevărată groapă de gunoi. Sub locuință se află tot felul de resturi prin care anchetatorii trebuie să caute, acestora nevenindu-le să creadă că poate exista așa ceva sub casa unui om. Au fost aduși muncitori pentru a ajuta, însă activitatea de cercetare se poate întinde pe mai multe luni.

Gheorghe Dincă săpase și o groapă în care creștea nutrii, soția acestuia declarând că le mâncau, fiindcă au carnea foarte gustoasă. Dar criminalul era și columbofil, ridicând – în curte – și o ”antenă” pe care să se așeze păsările. Mizeria este de nedescris, anchetatorii solicitând și intervenția unui buldozer.

”Sunt straturi peste straturi de deșeuri și gunoaie”

Au săpat 4 metri şi tot sunt gunoaie, sunt straturi peste straturi de deșeuri și gunoaie. Sunt tancuri de bitum, de smoală, spartură de astfalt, e o nebunie ce este acolo! Eu cred că trecem de toamnă şi nu vor putea să sorteze groapă ăstuia de gunoi de aici”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei​.

Criminaliştii care au săpat în curtea lui Gheorghe Dincă nu se aşteptau să descopere sub pământ o groapă imensă. Ca să ajungă la ea, au scos vegetaţia şi copacii. Au cărat remorci întregi de deşeuri şi au luat la mână sute de obiecte.

Citește și...