Descoperire înfiorătoare în Munții Bucegi! Cum a fost găsit George, un tânăr care era dat dispărut de aproape 2 luni de familie

Publicat: 06/09/2020 | 15:15

O descoperire înfiorătoare a fost făcută astăzi în Munții Bucegi. Câțiva angajați de la Salvamont au găsit trupul fără viață a lui George, un tânăr care era dat dispărut de aproape două luni de familie. Părinții săi au suferit un șoc când au aflat vestea tristă și au început pregătirile pentru ziua înmormântării.

Află și: Un polițist din București a fost găsit mort în propria casă. Ce au aflat anchetatorii în urma cercetărilor

George-Eduard Bobirică, descoperit mort în Munții Bucegi la aproape 2 luni de la dispariție

Rudele lui George-Eduard Bobirică au primit azi o veste teribilă după ce s-au rugat săptămâni întregi să se întâmple o minune. Tânărul de 22 de ani din Valea Voievozilor, județul Dâmbovița, a plecat voluntar de la domiciliu pe 26 iulie, iar de atunci nimeni nu mai știa nimic de el. Familia și prietenii apropiați au făcut diferite apeluri la poliție și pe rețelele de socializare, însă totul a fost în zadar.

În cursul zilei de ieri, 5 septembrie, a fost găsit rucsacul lui Eduard, care a fost adus de ape, iar în interior era buletinul lui. Părinții săi au fost alertați, iar salvamontiștii au pornit căutările. Astăzi, trupul său a fost descoperit într-o zonă adiacenta Văii Caraimanului de cei de la Salvamont.

Nu rata: Coronavirus România 6 septembrie. Câți oameni și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore

Cadavrul tânărului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvâșirii infracțiunii de ucidere din culpă. George-Eduard Bobirică plecase pe platou cu bicicleta în urmă cu aproape două luni. La scurt timp după ce s-a aflat despre moartea sa, unii dintre apropiați au transmis mesaje emoționante în memoria lui.