Descoperire înspăimântătoare! Ace de cusut ascunse în căpșune vândute la supermarket

Publicat: 14/09/2018 | 14:51

Descoperire înspăimântătoare! Totul a avut loc în Australia, acolo unde au fost descoperite ace de cusut ascunse în căpșune vândute la supermaket. Autoritățile investighează mai multe incidente de acest fel, potrivit The Guardian.

Primul caz a fost semnalat în Gatton, Brisbane, acolo unde un client a înghițit jumătate de ac de cusut împreună cu căpușunele cumpărate de la un supermarket. Autoritățile au declanșat o alertă și au avertizat imediat populația.

Ulterior a mai apărut un caz similar în Queensland, existând suspiciunea unui imitator. Produsele au fost retrase din supermarketuri.

Încă un caz a fost confirmat marți de reprezentanții poliției, după ce un băiat a rămas cu un ac în gură la școală, mâncând căpșune.

”Din fericire a rămas cu acul în gură, l-a putut scoate și a anunțat profesoara”, a spus mama băiatului.

Hoani Hearne, bărbatul care a înghițit duminica trecută un ac, tot cu o căpșună, a ajuns la spital cu dureri abdominale. Până în prezent au fost descoperite patru caserole cu căpșune contaminate, două în Queensland și două în Victoria.

Asociația cultivatorilor de căpșune din Queensland acuză că un muncitor nemulțumit s-ar afla în spatele acestor gesturi deoarece fructele producătorilor afectați, Berry Obsession și Berryliciou, provin de la aceeași fermă. Poliția se îndoiește de această teorie.

Citește și...