Descoperire macabră în apele Oltului. A fost scos la suprafață trupul unui bărbat dezbrăcat

Publicat: 15/03/2019 | 12:19
Descoperire macabră în apele Oltului. A fost scos la suprafață trupul unui bărbat dezbrăcat

Descoperire macabră în apele Oltului. Pompierii au fost chemați la fața locului pentru a scoate un cadavru din apele Oltului. Au intervenit pompierii medicali, care s-au folosit și de o barcă pentru aducerea cadavrului la mal, a informat gazetavalceana.ro.

Bărbatul respectiv a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei. Autoritățile cercetează condițiile în care acesta a murit și cum a ajuns în apă.

Din păcate, încă nu se cunoaște identitatea respectivului bărbat, iar  ancheta este în desfășurare. Bărbatul era dezbrăcat, conform primelor informații obținute la fața locului.

În anul 2018, un alt bărbat a fost descoperit înecat în Olt

Un bărbat din Teslui s-a avântat în apele râului Olt şi nu  a mai ieşit la suprafață. El a fost descoperit de pompierii ISU Olt în cea de-a patra zi de căutări. Trupul a fost descoperit în zona barajului Moşteni, nu departe de locul în care bărbatul de 49 ani își lăsase hainele pe mal.

„Eu tot mai speram să fi plecat, să nu fie înecat, pentru că mai făcea el din astea. Dar, n-a fost aşa! Vom ajuta familia, bineînţeles, cine să-l îngroape?!“, a declarat primarul localităţii Teslui, Mihăiţă Lăzărescu, explicând că este vorba de o familie săracă, şase copii minori rămânând, la acest moment, în îngrijirea concubinei bărbatului înecat, a informat Adevărul la vremea respectivă.

Citește și...