Descoperirea șocantă făcută de o tânără, în borcanul de sos de la Lidl. Când l-a deschis, să leșine: „A fost traumatizant”

Autor:
Publicat: 17/07/2020 | 08:47
Descoperirea șocantă făcută de o tânără, în borcanul de sos de la Lidl. Când l-a deschis, să leșine: „A fost traumatizant”

O tânără din Marea Britanie a avut parte de șocul vieții sale după ce a deschis un borcan cu sos cumpărat de mama sa, de la Lidl. Mare i-a fost mirarea atunci când a văzut că în borcanul cu pricina se afla ceva ce semăna cu un cap de șopârlă.

O tânără de 20 de ani din Marea Britanie a avut parte de o descoperire traumatizantă. Deși pare scenariu de film, aceasta a găsit într-un borcan de sos bolognese…un cap de șopârlă!

Mama tinerei a povestit totul despre experiența neplăcută prin care a trecut fiica ei, motivând faptul că nu va mai face cumpărăturile niciodată din Lidl.

”A fost traumatizant, fiica mea încă nu poate mânca adecvat. Nu este vorba de a fi vegan, dar nimeni nu vrea să găsească asta în mâncarea lui, indiferent dacă îl place să mănânce carne sau nu. A fost ceva revoltător pentru ea. Faptul că am găsit un animal exotic în alimentația noastră în mijlocul unei pandemii globale este șocant”, s-a plâns mama fetei care a găsit capul de șopârlă în mâncare.
”De obicei, nu fac cumpărături de la Lidl, dar în timpul izolării, am descoperit că este cel mai convenabil și cel mai liniștit supermarket. Cu siguranță nu voi mai face cumpărături acolo”, a mai spus mama tinerei, potrivit presei internaționale.

Reacția supermarketului

În urma celor întâmplate, un purtător de cuvânt al magazinului Lidl a declarat că îi pare extrem de rău de situația cu pricina și că va cere explicații cu privire la lucrurile întâmplate.

”Ne-a părut foarte rău că am auzit de această problemă și am dori să ne cerem scuze sincer pentru orice suferință pe care acest lucru ar fi putut-o provoca. În urma sesizării clientului, cazul a fost imediat trimis echipei noastre de asigurare a calității, care a lansat o anchetă amănunțită cu furnizorii noștri” a spus acesta, pentru presa internațională.