Desfrâu la mare! Aceste fete s-au îmbătat pe plajă și s-au dezbrăcat sub privirile tuturor

Publicat: 23/07/2019 | 08:25

Desfrâu la mare! Au lăsat deoparte inhibițiile sau, consumând cantități apreciabile de alcool, au ajuns în faza în care nici nu le-a mai păsat de privirile celor din jur. Bucuria de a fi pe litoral, alături de prieteni și prietene, s-a transformat, astfel, într-un adevărat show erotic0-bahic care a avut ca rezultat imagini… ”memorabile”. (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Nu de puține ori, fetele doresc să ”lupte” cot la cot cu băieții atunci când este vorba despre tentațiile Zeului Bachus. Chiar dacă o astfel de ”încercare”, în ultimă instanță, le transformă în adevărate ținte pentru fotografi. Distracția la superlativ se încheie, de multe ori, cu amețeli strașnice, numai că asta nu este totul. Multe dintre fetele implicate în astfel de scenarii abandonează costumele de baie și oferă tuturor celor din jur, ”amintiri” de neuitat, iar GALERIA FOTO este o dovadă elocventă. (CITEȘTE ȘI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Hohote de râs și… semne de întrebare

Imaginile stârnesc hohote de râs, evident, dar ridică, totodată, și numeroase semne de întrebare referitoare la limita extremă a distracției. Fără a mai pune la socoteală și mahmureala ”de după”. Încă nu se știe dacă expresia ”cui pe cui se scoate” a funcționat și în cazul fetelor surprinse în ipostaze… extreme sau dacă inerentele dureri de cap din ziua următoare le-au convins că astfel de experiențe dăunează, grav, stării de bine. (VEZI ȘI AICI: SÂNGELE VEDETELOR A DAT ÎN CLOCOT LA MARE! AU FOST FOTOGRAFIATE ÎN TIMP CE… IMAGINI DESTINATE EXCLUSIV ADULȚILOR!)

Citește și...