Despărțită de fostul iubit, Cristina a primit o fotografie șocantă pe telefon: ”M-a amenințat că…”

Publicat: 23/10/2019 | 08:07
Despărțită de fostul iubit, Cristina a primit o fotografie șocantă pe telefon: ”M-a amenințat că…”

O relație de concubinaj, încheiată în urmă cu trei luni de zile, a dat naștere unui scenariu de-a dreptul halucinant. Cristina Georgiana și Vasile Duduman din Vășcăuți au pornit pe drumuri separate, numai că bărbatul nu s-a împăcat cu această idee și a luat o hotărâre incredibilă.

Mai întâi și-a amenințat concubina cu moartea, iar apoi, văzând că aceasta nu revine la sentimente mai bune, a făcut încă un ”pas”. De data aceasta, i-a trimis Cristinei o fotografie pe telefonul mobil, fiind sigur că o va șoca și o va determina să își revizuiască atitudinea. În imaginea respectivă apare băieţelul – 2 ani, rezultat din relația celor doi – căruia i s-a pus la gât un ştreang improvizat dintr-o curea sau un cordon. Vasile Duduman a ameninţat că-l va omorî pe băiețel. Aceasta după ce, în prealabil, o ameninţase pe Cristina Georgiana Tcaci că… va deschide butelia şi atât el cât şi copilul vor muri asfixiaţi.

În astfel de condiții, femeia a depus o acţiune la Judecătoria Rădăuţi, cerând emiterea unui ordin de protecţie. Pe data de 18 septembrie 2019, un magistrat al instanţei rădăuţene a emis decizia de protecţie, prin care îl obligă pe Vasile Duduman să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de fosta concubină şi copilul minor al celor doi.

Vasile Duduman nu s-a sinchisit de ordinul de restricție

De asemenea, s-a mai stabilit ca bărbatul să nu se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa Cristinei Tcaci şi la aceeaşi distanţă faţă de locul de muncă din Siret al femeii, informează monitorulsv.ro.

„După ce a fost emis ordinul de restricţie, pe 22 septembrie 2019, Duduman Vasile m-a întâlnit în oraşul Siret şi m-a ameninţat că mă omoară, distrugându-mi telefonul mobil. Am anunţat poliţia din Siret, care i-a adus la cunoştinţă prevederile din ordinul de restricţie”, a relatat femeia, conform sursei precizate mai sus.