Destin tragic pentru patronul OLINT Rădăuți. Florin Cusiac a murit într-un cumplit accident

Autor:
Publicat: 02/09/2020 | 08:35
Destin tragic pentru patronul OLINT Rădăuți. Florin Cusiac a murit într-un cumplit accident

Unul dintre cei mai bogați oameni din Rădăuți, patronul firmei OLINT, a murit într-un cumplit accident de bicicletă. Este vorba despre Florin Cusiac, de numai 45 de ani.

Patronul firmei OLINT, Florin Cusiac a murit la numai 45 de ani, într-un accident de bicicletă. Potrivit informațiilor oferite de obiectivdesuceava.ro, acesta se afla duminică pe un deal din Volovăț, cu bicicleta, împreună cu mai mulți prieteni.

Din cauza terenului accidentat, cel mai probabil, Florin Cusiac a căzut de pe bicicletă și a suferit mai multe lovituri puternice în zona capului. A fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava, acolo unde medicii s-au străduit să-i salveze viața.

Cu toate acestea, patronul firmei OLINT a murit, din cauza unui edem cerebral masiv, mai notează sursa citată.

Directorul Bonduelle a murit tot într-un accident cumplit

Directorul general al producătorului francez de conserve de legume Bonduelle a murit tot duminică, după ce un autoturism l-a lovit în plin, în timp ce se plimba cu bicicleta alături de soția sa și de câțiva prieteni.

Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, Jérôme Bonduelle a murit duminică seara, după ce un autoturism l-a lovit în plină stradă, în timp ce se plimba cu bicicleta.

Alături de directorul general al Bonduelle se mai aflau câțiva prieteni de-ai acestuia, dar și soția lui. Imediat după ce șoferul autoturismului în cauză l-a accidentat, acesta a fugit de la fața locului. La scurt timp, oamenii legii au pornit pe urmele lui și au reușit să-l captureze, aflându-se, ulterior, că mai are cazuri de conducere cu imprudenţă.

Imediat după ce a fost accidentat, directorul Bonduelle a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, iar acesta a murit din cauza rănilor grave ce i-au fost produse de impactul puternic. Bonduelle avea 51 de ani.
”Moartea lui Jérôme Bonduelle este o pierdere foarte mare pentru grupul Bonduelle. Acționarii, managerii companiei și toți angajații grupului se alătură durerii soției sale, a copiilor săi și a familiei sale și le oferă cele mai sincere condoleanțe”, a anunțat conducerea companiei alimentare Bonduelle, într-un comunicat de presă.