Destinul neasteptat al Daianei, eleva de la Bucuresti care si-a acuzat profesorul de religie ca a sedus-o si a abandonat-o!

Publicat: 24/08/2014 | 00:19

In urma cu doi ani, un mega-scandal sexual a izbucnit intr-un liceu din Bucuresti! Daiana, eleva de clasa a X-a, i-a acuzat profesorul de religie ca a sedus-o. 

“Cancan” a relatat pentru prima data, in vara anului 2012, scandalul sexual in mijlocul caruia s-a aflat eleva Daiana Dutu, de la liceul de Muzica “George Enescu” din Capitala.

Fata, atunci in varsta de 17 ani, l-a acuzat pe profesorul de religie Florin Grigore, care face parte si din trupa “Etno”, ca a sedus-o si abandonat-o. Florin Grigore a negat permanent ca ar fi intretinut relatii sexuale cu minora si a dat si declaratii la politie in acest sens, dupa ce fata a depus plangere impotriva lui. Ea a adus in sprijinul afirmatiilor sale mai multe discutii explicite purtate cu profesorul pe retelele de socializare, pe messenger si SMS-uri, dar acestea nu au fost suficiente pentru a demonstra caracterul penal al faptelor.

Fata a dat scoala pe distractie, iar acum trebuie sa o ia de la inceput
Fata a dat scoala pe distractie, iar acum trebuie sa o ia de la inceput

 

A fost animatoare in club

 

Acum, la doi ani de la intamplare, viata Daianei s-a schimbat, si nu in bine. Profesorii sai nu au vazut cu ochi buni aventura elevei, si toate notele ei au scazut drastic. Nici fata nu a excelat la invatatura, astfel ca a ajuns curand sa aiba o situatie dezastruoasa. Daiana a vrut sa fie pe picioarele ei asa ca si-a luat si un job de noapte, animatoare la un club din centrul Capitalei, povestesc surse apropiate elevei. Castiga destul de bine, dar programul de lucru a dat-o peste cap, asa incat a acumulat zeci de absente.

Daiana prestat noptile intr-un club din Capitala
Daiana prestat noptile intr-un club din Capitala

 

Lasata repetenta in clasa a XII-a

 

Daiana nu se mai putea trezi dimineata, a avut si probleme de sanatate dupa noptile pierdute. Din cauza absentelor si notelor proaste, profesorii au lasat-o repetenta, tocmai in clasa a XII-a. Actrita amatoare in filmul scandalului sexual a ratat BAC-ul, astfel ca trebuie sa ia si ultima clasa de liceu de la inceput, cu alti colegi si noi probleme.

Tanara a adoptat o atitudine de rebela, lasand la vedere ce asteapta in viata
Tanara a adoptat o atitudine de rebela, lasand la vedere ce asteapta in viata

 

„Acest lucru a afectat-o foarte rau”, sustin sursele citate. In aceste conditii, eleva “sedusa” de profesorul de religie asteapta sa se termine vara cu toate “ispitele” ei, pentru ca din septembrie sa se puna cu burta pe carte, pentru a recupera “handicapul” suferit.
 

M.Niculescu

Citește și...