Detalii de ultim moment despre moartea lui Emi Pian. Gabi Balint, prietenul Duduienilor, declarații dure: „O să plătiți, nu veți fi iertați”

Autor:
Publicat: 12/08/2020 | 08:18
Detalii de ultim moment despre moartea lui Emi Pian. Gabi Balint, prietenul Duduienilor, declarații dure: „O să plătiți, nu veți fi iertați”

Gabi Balint, bunul prieten al clanului Duduianu face mărturisiri de ultim moment în cazul morții lui Emi Pian. Acesta a vorbit deschis despre tragedia din familia interlopului, dar și despre presupusul criminal al lui Pian. 

Gabi Balint, bun prieten cu familia lui Emi Pian, a făcut declarații uluitoare. Acesta a spus că moartea liderului Duduienilor a fost pusă la punct în cel mai mic detaliu, iar cei care au făcut așa ceva, trebuie să plătească.

Prietenul Duduienilor, mesaj tranșant pentru clanul Rinu

De asemenea, Balint a menționat faptul că Emi Pian își iubea extrem de mult familia și nu își permitea vreodată să se înjosească în fața cuiva. Pentru familia presupusului criminal al interlopului Pian, Balint a avut un mesaj radical: să meargă la cimitir, acolo unde este îngropat fostul lider al clanului Duduianu.

„Eu pe Emi îl știu de un om orgolios. Își iubea prea mult familia și copilul lui nu avea voie să se înjosească în fața nimănui, că vezi Doamne a pierdut 300.000 de mii. Lumea a făcut manevră.

Au jmenuit zarurile, pentru că știți care e treaba la barbut… Nu pot să povestesc prea multe. Problema este că, ăia care ați făcut manevră, jmenuiți-vă voi zarurile voastre personale și nu uitați niciodată că orice copii din lumea asta au fost concepuți de niște părinți.

Ar fi bine să mergeți acum să plătiți acolo la Emi, la cimtir, să se facă ceva ce nu s-a văzut niciodată în România.

Oricum nu veți fi iertați, nu de Emi, ci e Dumnezeu, că nimeni nu se va răzbuna. Va veni timpul în care veți plăti, între voi așa.

Băiețașul ăsta ce l-a lovit pe Emi, nu-l condamnă nimeni nici pe el. Problema este că, acum ajungem la vorba ce v-am spus 2-3 ani în față. În ziua de azi, nu se mai dă cu pumnul, te lovești” a spus acesta.