Detalii de ultimă oră despre Răzvan Ciobanu. Apropiații au spus tot adevărul. Ce se întâmpla cu designerul

Publicat: 22/05/2019 | 16:20
Detalii de ultimă oră despre Răzvan Ciobanu. Apropiații au spus tot adevărul. Ce se întâmpla cu designerul

Sorin Oprea, amicul lui Răzvan Ciobanu, a povestit într-o emisiune de televiziune câteva momente șocante din viața creatorului de modă. Se pare că designerul era obișnuit cu stările de somnolență pe care le avea din cauza substanțelor interzise. Mai mult decât atât, Sorin Oprea mai povestește și faptul că designerul își pierdea controlul și de multe ori nu se mai putea mișca.

„Adormea, eu am văzut cu ochii mei, de multe ori. Stătea de vorbă cu mine, scăpa telefonul din mână și adormea. Eu cred că dormit cu mâna pe volan și a tot mers. El la masă sforăia. Era treaz, vorbea și apoi sforăia. Avea tot timpul după el o pipetă. Am văzut că avea un recipient pe care îl ținea mereu după el, dar nu l-am întrebat. De exemplu, la atelier la el avea o perdea, o draperie pe care o trăgea, intra acolo, iar după 10 minute cădea lângă tine”, a declarat Sorin Oprea.

Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier, când se întoarcea de la Constanța la București.

Cea mai recentă teorie ar fi că Răzvan Cioabanu s-ar fi sinucis. Apropiați de-ai designerului spun că se comporta ciuda în ultima vreme, nu mai mânca, ba chiar spunea că nu voia să mai trăiască. „Îmi zicea că nu mănâncă, că nu a mâncat de trei zile. El spunea că nu mai vrea să mai trăiească, dar în mod conştient nu ştiu dacă ar fi făcut acest lucru. El a spus la un moment dat că a încercat să se sinucidă“, spunea o persoană apropiată a lui Răzvan.

Citește și...