Detalii explozive despre afacerile şoferului drogat care a provocat un accident în lanţ, în timp ce-şi bătea soţia! Bărbatul are studio de videochat şi…

Publicat: 04/02/2018 | 15:50

Detalii explozive ies la iveală despre Dragoş Bârligea, şoferul drogat care a provocat un accident rutier, sâmbătă, în centrul Capitalei. Bărbatul era drogat, potrivit polişiştilor. Soţia lui susţine că acesta voia să o omoare şi că a provocat intenţionat accidentul rutier din Calea Griviţei, în care au fost implicate mai multe maşini. 

Dragoş Bârligea este patronul unui studio de videochat, localizat lângă casa Poporului. Şoferul BMW-ului care a provocat accidentul în lanţ de sâmbătă a recunoscut în faţa polişiştilor că era drogat, dar susţine că soţia lui minte şi că nu a provocat accidentul intenţionat. Sub influenţa drogurilor, Dragoş şi soţia lui, Georiana, s-au certat la cuţite, iar scandalul a continuat şi în trafic. Dragoş se afla la volanul bolidului său, iar în dreapta era Giorgiana.

Potrivit femeii, bărbatul a ameninţat-o că o omoară. Ce s-a întâmplat exact nu este clar, însă este cunoscut deznodământul: Dragoş a intret cu bolidul său în trei maşini aflate la semafor. De asemenea, potrivit poliţiştilor, Şoferul avea permis de conducere libanez, document cel mai probabil fals.

„Din maşina neagră, BMW, s-au dat jos o doamnă şi un domn, iar domnul striga la ea: te omor!  Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos”, a povestit un martor.

Citește și...