DEZASTRU! COD GALBEN de vant puternic in Capitală: Peste 30 de copaci doborati, 14 masini avariate, panouri publicitare cazute

Publicat: 25/10/2014 | 10:34
DEZASTRU! COD GALBEN de vant puternic in Capitală: Peste 30 de copaci doborati, 14 masini avariate, panouri publicitare cazute

30 de copaci au căzut pe carosabil sau pe maşini în Capitală, 14 autoturisme au fost avariate, mai multe panouri publicitare au fost răsturnate, din cauza vântului puternic, Bucureştiul fiind sub avertizare cod galben de vineri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului petnru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că de vineri, ora 14.00, până sâmbătă dimineaţă, în mai multe zone din Capitală au fost doborâţi de vântul puternic 32 de copaci, care au căzut pe carosabil şi pe 14 maşini. Cel mai grav incident a fost în Sectorul 3 al Capitalei, pe strada Intrarea Patinoarului, unde patru maşini au fost avariate de un copac doborât de vânt.

cofd galben

De asememea, în Sectorul 6, pe aleea Valea Roşie, un copac a căzut pe trei maşini, una dintre acestea fiind avariată în totalitate. ISU a fost solicitat să intervină şi pentru îndepărtarea unor panouri publicitare şi a unor elemente de construcţie care au căzut de pe faţadele clădirilor.

Citeste si

COD GALBEN de ceata, vant si polei!

ULTIMA ORA! LAPOVITA si NINSOARE in sudul tarii, VANT PUTERNIC in sud-est si la munte, pana duminica

Nimeni nu a fost ranit

Daniel Vasile a precizat că nicio persoană nu a fost rănită.Capitala este sub avertizare cod galben de vânt puternic de vineri după-amiază. Potrivit avertizării nowcasting, prelungită de Administraţia Naţională de Meteorologie până sâmbătă, la ora 14.00, în Capitală şi în judeţele Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Giurgiu şi Teleorman, vântul depăşeşte la rafală viteze de 55 – 65 de kilometri pe oră şi, izolat, 75 de kilometri pe oră.

Citește și...