Dezvăluiri şocante. Eugen Stan ar suferi de diabet. “El fiind bolnav…” Concubina poliţistului pedofil a rupt tăcerea

Publicat: 10/01/2018 | 00:06

Concubina lui Eugen Stan, bărbatul acuzat că a agresat sexual doi minori într-un lift de Sectorul 6, este, încă, în stare de şoc. Femeia susţine că habar nu avea de comportamentul partenerului de viaţă.

 

Nu, habar nu aveam de aşa ceva. Eu nu sunt de mult cu el, sunt de doi ani. El stă foarte mult la muncă. Ne vedeam seara târziu. Nu aveam timp să stau să văd ce face el pe net. Nu ştiam, sunt şocată, habar nu aveam de aşa ceva. Eu sunt de doar doi ani cu el”, a spus femeia la Wowbiz.

Altfel, Luis Lazarus a dezvăluit că Eugen Stan suferă de diabet şi că s-a folosit de această boală pentru a nu mai fi trimis de Poliţia Rutieră pe stradă.

„Au fost probe, dar şi-a retras plangerea. De ce nu a putut să o violeze pe femeia din 2015? Ea s-a luptat, a intervenit şi soţul. El ar fi violat-o, dar nu se aştepta să se întâmple aşa. El nu este doar pedofil, el este agresor. Agresează tot ce prinde. El este suspect în 15 până la 20 de cazuri. A început cu o fetiţă de 7 ani în 2009, apoi una de 14 ani în 2012, a trecut la o femeie în 2015 şi acum iar la copilaşi.

Omul este bolnav de diabet. Să vezi care este strategia. El fiind bolnav de diabet a fost cumva pus la adăpost. Ei fac tot felul de delegări. Au pasat de la unul la altul. În cazul unui viol, victima îşi poate retrage plângerea şi dosarul se retrage imediat. El era genul care avea prea mult timp liber şi avea timp să gândească, însă uitaţi la ce se gândea. Pe an sunt în jur de 15.000 de infracţiuni cu autor necunoscut”, a declarat Luis Lazarus.

Citește și...