Dezvăluiri uluitoare din infernul de la Las Vegas! Atentatorul era milionar, fratele lui e şocat

Publicat: 03/10/2017 | 14:39
Dezvăluiri uluitoare din infernul de la Las Vegas! Atentatorul era milionar, fratele lui e şocat
Stephen Paddock este numele celui care a însângerat America, după ce a deschis focul asupra mulţimii, dintr-o cameră de hotel. 59 de vieţi a curmat şi a rănit peste 500 de oameni. 
 
Ies la iveală amănunte care te îngrozesc. Numărul mare de arme găsite în camera atacatorului care s-a sinucis după masacru, faptul că era milionar, mărturia fratelui, care era în stare de şoc.
 
Dar şi păreri ale unor specialişti, care spun că tragedia nu putea fi evitată. 
 
 
”Această tragedie nu putea fi evitată. Punct”, estimează Patrick Brosnan, fost poliţist din New York, devenit consultant în Securitate, relatează AFP.
 
Stephen Paddock a reuşit fără nicio dificultate să instaleze un arsenal de zeci de arme de foc în hotelul Mandalay Bay.
 
”Oamenii aduc cu ei bagaje mari în hoteluri, nu este un semn îngrijorător”, remarcă Richard Frankel, fost agent FBI şi profesor-asistent pentru studii de securitate internă la St.John University.
 
Stephen Paddock a cărat 23 de arme cu 10 genţi în camera sa de hotel. Aici poliţia a găsit două suporturi cu trei picioare pentru armele automate. Avea cel puţin două arme semiautomate pe care le-a modificat cu dispozitive cumpărate legal pentru a simula focul automat. Pentru a trage în mulţime, a spart un geam din camera sa de hotel.
 
Un veteran din armata SUA, Chris Roybal, în vârstă de 28 de ani, a supravieţuit războiului din Afganistan, însă a murit în masacrul din Las Vegas.
 
Se afla la concert împreună cu mama lui, dar în busculadă s-au pierdut unul de altul. ”A fost plecat în zonă de război şi s-a intors teafăr şi când s-a dus la concert a murit”, a declarat mama lui pentru NBC4.
 
Tânărul a fost împuşcat în piept.
 
Conform şefului poliţiei din Las Vegas, la locuinţa atacatorului, din Nevada, au fost găsite încă 19 arme, în condiţiile în care el avea deja 23 arme în camera de hotel din care a tras asupra mulţimii. 
 
La locuinţa lui Stephen Paddock au mai fost găsite muniţie şi explozibili, precum şi dispozitive electronice, care în prezent sunt verificate. “Au fost găsite peste 18 arme de foc, explozivi şi mai multe mii de gloanţe, precum şi aparate electronice pe care le studiem în prezent”.
 
Stephen Paddock era multimilionar şi a făcut avere din investiţii imobiliare, spune fratele lui. Trăia însă în mijlocul unei mici comunităţi retrase, într-o casă cu două dormitoare, în deşertul Nevada.
 
Tot fratele a dezvăluit că îi plăceau jocurile de noroc şi nu părea deloc “un om avid de arme de foc”. 
Fratele celui care a comis masacrul este încă în stare de şoc. “Nu ştiu ce să spun…. Fratele meu să facă aşa ceva…. E ca şi când ne-ar fi împuşcat pe noi.” 
 
Citește și...