Dezvăluirile tinerei care l-a salvat pe românul Luca din masacrul de la Las Vegas: ”Am văzut poza…”

Publicat: 05/10/2017 | 16:27
Dezvăluirile tinerei care l-a salvat pe românul Luca din masacrul de la Las Vegas: ”Am văzut poza…”

Lenea Simpson este femeia care l-a salvat pe clujeanul de 23 de ani, după ce acesta a fost împuşcat, în timpul masacrului de la concertul din Las Vegas. Lenea a povestit clipele de coşmar.

Luca a fost împuşcat în piept, iar după atac a ajuns la spital şi operat. Acum se simte mai bine şi se află în perioada de recuperare.
 
Cei doi lucrau în barurile  din cadrul festivalului. S-a creat haos în jurul lor, iar tânărul a fost împuşcat. Fata nu l-a lăsat în urmă. 
 
“Eram în spatele lui şi mi-am dat seama că a spus . Am zis . Mâna mea era plină de sânge, am văzut poză cu mama lui pe telefon şi am realizat că nu pot să îl las acolo. Trebuie să ne mişcăm, să părăsim zona. Toată lumea urla, oamenii luptau pentru vieţile lor,” a rememorat Lenea.
 
“Siguranţa era cea mai importantă pentru noi, aşadar am început să urlu după ajutor. Un domn din Canada, nici până astăzi nu îi ştiu numele, ne-a ajutat să îi apăsăm rănile lui Luca şi să îl ducem să primească ajutor şi să ajungă la spital. Am stat cu el, îi ţineam mâna, toată lumea îmi zicea că nu este familia mea şi că trebuie să plec. Şi am zis . Şi Luca mi-a zis să stau şi am încercat să îl ţin conştient,” a continuat femeia.
 
“De fiecare dată când vine cineva la el în vizită mă prezintă că şi , . Când am văzut poza cu mama lui pe telefon mi-am văzut copilul meu stând acolo şi niciodată nu mi-aş dori ca cineva să îmi lase băiatul în urmă, aşadar nu l-am lăsat nici eu pe el. Nu ştiu nici până astăzi cum am făcut-o. E oribil că toată lumea trece prin asta, sunt devastată, e ceva ce vezi doar în filme şi niciodată nu crezi că poţi trece prin asta,” a mai spus Lenea.
 
Traian Iclodean, tatăl lui Luca: “Drumul va fi lung pentru el şi cea mai mare problemă va fi pentru el să se recupereze psihic. Copiii ăştia au fost traumatizaţi efectiv. Lenea e îngerul lui Luca, e o parte din familie. Nu ştiu dacă ne vom putea revanşa vreodată faţă de ea. Noi nu putem decât să ne rugăm pentru ea în fiecare zi”.
 
Citește și...