Dialog halucinant între acest șofer de BMW și un polițist de la Rutieră! Ce a scos bărbatul din mașină și… cât a fost amenda

Publicat: 04/09/2019 | 10:05

Dialog halucinant între acest șofer de BMW si un politist de la Rutieră, iar imaginile au fost postate în mediul online. Marian Godină duce o luptă constantă cu neregulile semnalate de-a lungul și de-a latul țării, iar postările sale sunt urmărite, cu mare interes, de foarte mulți internauți care îi accesează pagina de socializare. 

UPDATE: Șoferul, care era și băut, a fost amendat cu 2.875 de lei și i s-a reținut permisul

„În referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un eveniment înregistrat pe raza localității Păulești, județul Prahova, facem următoarele precizări:
Bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar, la intervenția echipajului de poliție, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele polițiștilor, după care a părăsit locul evenimentului.

Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova.

Știrea inițială

De data aceasta, Marian Godină scrie că este nevoie de o schimbare la nivelul întregii Românii, postând și un clip sugestiv în care a fost implicat un… consilier al Camerei Deputaților. Acesta ar fi încercat să îi ”intimideze” pe polițiști atunci când a fost oprit în trafic, încercând să fie mai presus de lege.

”România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a fost mesajul postat, în mediul online, de Marian Godină.

”Hai că-ți arăt eu!”

Bărbatul în cauză – Lucian Radulescu, director adjunct la CSM Ploiesti si consilier în Camera Deputaților – a dorit să le demonstreze poițiștilor că este mult mai ”puternic” decât ei. Și a mers, imediat, la mașina personală pentru a scoate ceva din portofel. Iar dialogul este, într-adevăr, halucinant.

” – Ce să îmi arătați? 

 – Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine, spune bărbatul după ce arată legitimația de cosilier în Camera Deputaților.

Încerci cu mine de-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Deci jur…

 – De ce puneți mâna pe mine, întreabă polițistul.

 – Hai, dă-i drumul și dă amendă. Hai că-ți arăt eu!

– Ce să-mi arătați, domnule? Aveți un indicator, acolo, cu oprirea interzisă…

 – Dă-te-n… nu te mai lua de mine!”

Marian Godină, încă un mesaj dur în mediul online

Marian Godină a transmis și un alt mesaj dur pe pagina sa de socializare, referindu-se la ”cazul Caracal”.

”Alături de Gheorghe Dincă și de individul care a preluat apelul de la 112, mi-aș dori să-i văd în aceeași celulă și pe cei care l-au pus pe Garcea să relaționeze cu persoane aflate în situatii de urgență.
Între timp, sindicatul ăla care a dat în judecată Paraziții, ar putea avea decența să își retragă acțiunea”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Citește și...