Dialog halucinant intre Maruta si Capatos! Totul a fost dat in vileag de Catalin: „Suriorule, crezi ca…”

Publicat: 22/07/2015 | 18:18
Dialog halucinant intre Maruta si Capatos! Totul a fost dat in vileag de Catalin: „Suriorule, crezi ca…”

Catalin Maruta l-a dat in vileag pe Dan Capatos. Acesta din urma l-a criticat ca a prezentat-o in direct pe eleva violata la Vasdlui, dar pe de alta parte se ruga de el ca sa o aduca in emisiunea sa pe fata si pe mama ei.

In editia de miercuri a emisiunii „La Maruta”, prezentatorul Catalin Maruta a prezentat un mesaj pe care l-a primit de la colegul sau de breasla Dan capatos, cel care l-a criticat ca a prezentat-o in direct pe eleva violata de sapte brute la Vaslui.

Dan Capatos

La emisiune il critica pe Catalin Maruta, dar pe de alta parte ii trimitea mesaje prin care se milogea de moderatorul de la Pro TV, intrebandu-l cum ar putea sa le aiba si el in show-ul sau pe eleva si pe mama ei.

„Mesajul a fost primit ieri la ora 6:22 minute. Dan Capatos lua foc, dar ei difuzau imaginile. Iata ce imi scria: „Suriorule, crezi ca am si eu vreo sansa sa o iau pe mama elevei in emisiune diseara fara sa iti incurc lucrurile?”. I-am raspuns: „Te-as ajuta cu mare drag, dar din pacate nu am cum. Vom continua subiectul si maine si este complicat cu cei de la Vaslui. Te inteleg si multa bafta”. Dan Capatos spre sa nu se supere, dar ipocrizia asta… de a te duce la televizor si a spune… uite ce au facut acolo, au dat interviu si apoi luau imagini si le difuzau nu este fair-play. Noi am vrut sa ajutam aceasta fata”, a spus Catalin Maruta in editia de miercuri a emisinii sale.

 

(D.A.)