Diana Dumitrescu refuză să dea sfaturi despre copii chiar dacă i se cer: „Ceea ce ține de tine și de copilul tău este unic!”

Autor:
Publicat: 11/10/2019 | 17:06

Diana Dumitrescu este mama unui frumos băiețel și spune că viața ei s-a schimbat complet din momentul în care Carol Anton a apărut pe lume. Actrița este o mămică cu normă întreagă și spune că deocamdată nu o interesează decât copilul său.

„Nici nu știu exact ce vreau să fac mai departe pentru că eu nu am avut un job stabil în televiziune. Acum ar trebui ca într-o lună să mă întorc la teatru. În rest, nu am planuri pentru că nu am ceva prestabilit. O să mai lucrez pe online, dar nu foarte mult pentru că nu mă mai regăsesc”, a spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu este de părere că relația dintre o mamă și copilul ei este unică, iar de aceea nu oferă sfaturi altor mămici.

”Anton nu este o persoană publică, vreau să rămână al nostru. Mi s-au cerut foarte multe sfaturi și m-am gândit foarte mult dacă să scriu sau nu pentru că eu consider că ceea ce ține de tine și de copilul tău este unic. Oricâte sfaturi ai da, există posibilitatea ca unui om sfatul tău să-i facă rău. Fiecare mamă are instinctul ei și poate lua deciziile corecte pentru ea și pentru copilul ei și dacă au nevoie de ajutor există medici. Fiecare știe ce e mai bine pentru copilul ei”, a mai declarat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu, năcută pe data de 30 septembrie 1983, în Constanța, a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.