Diana Enache, de urgenta la spital! Fata cantaretului s-a simtit rau si a fost dusa cu ambulanta

Publicat: 12/01/2016 | 19:50
Diana Enache, de urgenta la spital! Fata cantaretului s-a simtit rau si a fost dusa cu ambulanta

Diana Enache a ajuns, in cursul zilei de astazi, de urgenta la spital, dupa ce s-a simtit rau.


Diana Enache

CANCAN.ro a aflat in exclusivitate ca fiica artistului Adrian Enache a fost transportata la spital cu ambulanta, dupa ce i s-a facut rau. Tanara s-a trezit intr-o stare buna, insa la praz i s-a facut rau si a avut nevoie de interventia medicilor.

Tanara a ajuns la spital, iar parintii au fost cei care i-au stat alaturi. Cantaretul si fosta sotie s-au ingijorat din cauza starii sale de sanatate. Inca nu se stie daca Diana se afla in continuare sub atentia doctorilor din spital, ori a fost lasata sa mearga acasa.

Diana Enache

Citeste si:

A renuntat la Vancea si o vrea pe fiica lui Adrian Enache! “Noul Hagi” loveste din nou!

Fiica lui Adrian Enache, terorizata de fostul iubit! Diana a trecut din nou prin clipe grele, dupa ce a fost la un pas sa fie viol

„S-a simtit rau si a fost dusa la spital. Nu s-a simtit bine. Totul se poate pune si pe seama oboselii, stresului. NU se stie inca ce a avut si ce au descoperit doctorii, insa vor fi sti zilele urmatoare.”, au declarat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro.

diana enache

Agresata in scara blocului

Diana Enache a fost hartuita de catre Libanezul Kanaan Ali, fost portar al clădirii în care tanara locuia alături de părinţii ei. Barbatul a atacat-o pe tânără cu un cuţit şi a încercat să o violeze. Nefericitul eveniment a avut loc în noaptea dinspre 5 spre 6 iulie 2014 şi a lăsat-o pe fiica artistului cu mai multe răni fizice, dar şi psihice.

Larisa Ciuta

Citește și...