Diego Fabbrini a pus gând rău fostei echipe: „Trebuie să facem totul pentru a câştiga această partidă!”

Autor:
Publicat: 19/12/2019 | 10:58
Diego Fabbrini a pus gând rău fostei echipe: „Trebuie să facem totul pentru a câştiga această partidă!”

Mijlocaşul italian, Diego Fabbrini, fost jucător la FC Botoşani, a afirmat la conferința de presă premergătoare duelului de astăzi din Moldova că şansele la victorie în acets meci sunt împărţite în mod egal.


Biletul Zilei » Pariem inspirat pentru al cincilea „verde” consecutiv!

„Am câţiva amici la Botoşani din perioada în care am jucat acolo. Cred că trebuie să facem totul pentru a câştiga această partidă, trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Mă simt bine. Cred că Botoşani are o echipă bună, ca şi noi, sunt trei puncte puse pe masă, cred că ambele echipe au şansa să câştige. Sigur nu va fi uşor. Trebuie să încercăm să dăm tot ce avem mai bun şi vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Diego Fabbrini.

La rândul său, antrenorul „câinilor”, Dusan Uhrin Jr, consideră că partida cu FC Botoşani, este foarte important pentru elevii săi în încercarea de a prinde play-off-ul.

„E primul dintre cele cinci meciuri foarte importante pentru noi şi trebuie să face tot în primul rând pentru a juca bine, să nu ne pierdem minţile, să câştigăm puncte. Jucăm împotriva unei echipe puternice, joacă foarte bine, au jucători foarte buni la mijlocul terenului şi în atac. Sper că vom face o treabă bună şi cea mai bună echipă să câştige. Mesajul meu pentru jucători este că aceasta este cheia pentru o vacanţă bună. Montini are în continuare probleme la genunchi, în rest cred că toţi jucătorii sunt apţi de joc. Voi decide echipa după antrenament şi voi decide şi strategia. Sper să găsesc cea mai bună variantă de echipă. Sunt nemulţumit de situaţia lui Nistor, dar nu pot să mai fac nimic acum, după cartonaşul roşu primit. Trebuie să pun un alt jucător în locul lui, sper să joace la fel de bine”, a declarat Uhrin Jr.

Partida FC Botoșani- Dinamo, meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii 1 va avea loc astăzi de la ora 20:00 pe „Municipalul” din Botoșani.