Dieta Andreei Esca! A reușit să slăbească 9 kilograme în timp record

Publicat: 31/03/2019 | 17:20

Andreea Esca nu a apelat până acum  la intervenții estetice, asta pentru că nu are nevoie, vedeta se simte foarte bine în pielea ei, singurul lucru cu care s-a confruntat a fost surplusul de kilograme. Însă a reușit să câștige bătălia cu acele kilograme în plus, care nu o făceau să se simtă confortabil, cu o dietă destul de simplă.

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de știri s-a îngrășat destul de mult pentru înălțimea ei și se mai simțea bine, astfel a decis că este timpul să facă ceva pentru corpul ei. Vedeta a adoptat  o dietă prin care a slăbit nu mai puțin de nouă kilograme, și asta pentru că a renunțat la carbohidrați, dar și la dulciuri.

“Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului’. (…) Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie’, a mărturisit Andreea Esca.

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 18 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Cei doi au împreună doi copi: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.

Citește și...