ULTIMA ORĂ. Vești proaste de la spital. Românii se pregătesc să-și ia ADIO de la Mihai Constantinescu

Publicat: 16/03/2019 | 16:20

Mihai Constantinescu a ajuns la Spitalul Municipal din București. A acuzat probleme respiratorii și tensiune mare. Nu a vrut, însă, să atragă atenția asupra lui. Totuși, din primele informații, starea sa de sănătate nu este deloc bună.

Tocmai din acest motiv și-a anulat două concerte. În plus, i s-a transmis clar să nu facă efort. Mihai Constantinescu a lipsit, joi, de la un eveniment caritabil care s-a desfășurat la Sala Radio. Acolo ar fi trebuit să urce pe scenă pentru un coleg a cărui locuință a ars într-un incendiu.

Nu a mai apucat! Din păcate, este adevărat! Mihai Constantinescu are probleme serioase de sănătate. Motiv pentru care a ajuns internat în stare gravă la Spitalul Municipal din Capitală. Colegii au fost informați că artisul nu li se alătură pentru că este slăbit și trebuie să evite, pentru o perioadă, să facă efort, potrivit libertatea.ro.

Mihai Constantinescu suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii din cauza cărora, în ultimii zece ani, a suportat două intervenții chirurgicale pe cord.

Citește și...