Divorțul a afectat-o pe Ioana Ginghină! Din ce câștigă bani acum actrița, după despărțirea de Alex Papadopol

Publicat: 21/07/2019 | 10:31

Despărțirea dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol a luat prin surprindere lumea showbizului, cu atât mai mult cu cât aceștia dădeau senzația că nu întâmpinau probleme conjugale. Totuși, inevitabilul a devenit posibil, iar Alexandru și Ioana au ajuns la notar, divorțând pe cale amiabilă.

Cert este că despărțirea a afectat-o pe Ioana Ginghină. Din ce câștigă bani acum actrița, după divorțul de Alex Papadopol. La 41 de ani, vedeta s-a reinventat.

Îmi place să merg în magazine și să îmi cumpăr rochii. Înainte, mi se întâmpla să cheltuiesc lunar și 1.000-2.000 de lei pe haine. Am decis să pun deoparte niște bani, pentru că intenționez să îmi iau o mașină mai mică, pentru oraș. Nu renunț însă nici la mașina actuală, care îmi este utilă când am de cărat lucruri pentru școala de actorie, în special când mergem la evenimente”, a spus Ioana Ginghină, potrivit libertatea.ro.

Eu sunt angajată la Teatrul Ion Creangă, am propria afacere și aici mă refer la școala de actorie MiniArtShow, dar și un blog. Financiar sunt ok”, a mai spus actrița.

Citește și...