Documente senzaționale. Autointitulatul Prinț și-a terorizat ”soacra”: ”Cățea turbată, curvo…”

Autor: I.D.
Publicat: 04/10/2018 | 22:44

Andrei Prisecaru, cel care s-a autointitulat „Prințul Rațiu”, este căutat, în continuare, de Poliție, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru proxenetism și lipsire de libertate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente senzaționale din dosarul „Prințului”. Acesta și-ar fi terorizat nu doar iubita, ci și „soacra”, adresându-i apelative de genul “cățea turbată” sau “curvă”. Dezvăluirile sunt de-a dreptul incredibile! (Super oferta de angajare) 

Andrei Prisecaru este căutat în prezent de oamenii legii pentru a fi încarcerat. Procurorii au susținut că “Prințul” ar fi îndemnat-o pe Tatiana Pânzaru, cea care i-a fost iubită în trecut, să practice prostituția, iar în urma acestui fapt ar fi cerut jumătate din banii care se încasau. De asemenea, anchetatorii l-au acuzat că ar fi sechestrat-o pe tânără timp de mai multe zile, lucru confirmat de judecătorii constănțeni, care l-au condamnat, pentru ambele fapte, la trei ani de închisoare. (VEZI AICI: CONDAMNAT PENTRU PROXENETISM ȘI FUGIT ÎN AMERICA, „PRINȚUL” RAȚIU A FOST LOCALIZAT)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor documente explozive, care scot în evidență toate motivele pentru care așa-zisul purtător de ”sânge albastru” a ajuns să fie condamnat la închisoare. Conform probelor ajunse în fața magistraților, Tatiana Pînzaru ar fi fost sechestrată și amenințată cu moartea de Andrei Prisecaru. În plus, autointitulatul Prinț ar fi promis că se va răzbuna inclusiv pe părinții fostei sale iubite. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

În perioada 20-23.10.20 inclusiv, partea vătămată nu a ieșit din apartament, iar în perioada 20-26 octombrie 2011 partea vătămată a ieșit din vila Mana numai însoțită de către inculpat. Partea vătămată nu avea cheie de la ușa principală apartamentului, inculpatul lăsând-o să stea în apartamentul încuiat singură câte 5 ore zi, iar în apartament nu funcționa interfonul.

Inculpatul nu i-a permis în această perioadă părții vătămate să meargă la facultate acuzând-o că vrea să se întâlnească cu părinții ei acolo, cerându-i părții vătămate să depună cerere de întrerupere a studiilor sau să renunțe definitiv la facultate.

De asemenea, inculpatul i-a luat telefonul mobil și i l-a închis, permițându-i părții vătămate să vorbească la telefon numai cu acordul și în prezența lui, în timpul uneia din discuțiile părții vătămate cu părinții ei din 23.10.2011, inculpatul scriindu-i pe o foaie părții vătămate ce să spună.

Trebuie precizat că la data de 08.09.2011, partea vătămată Pînzaru Tatiana s-a despărțit de inculpat, iar la data de 09.09.2011, aceasta a depus o plângere penală împotriva acestuia la Poliția Orașului Năvodari pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. În motivarea plângerii, victima a arătat faptul că este foarte speriată și se teme pentru siguranța sa și a părinților săi, deoarece inculpatul a amenințat-o că îi va posta poze cu tentă pornografică pe diferite site-uri”, este unul dintre cele mai importante pasaje din dosarul de pe urma căruia Andrei Prisecaru s-a ales cu trei ani de închisoare. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Clipe de groază inclusiv pentru părinții Tatianei!

Andrei Prisecaru nu s-a oprit, însă, doar la a-și amenința fosta iubită, care care ar fi sechestrat-o. Acesta a pus ochii și pe părinții Tatianei Pînzaru. Amenințările la adresa lor sunt absolut incredibile și demne de filmele cu mafioți. Așa-zisa „soacră” a proxenetului a trăit, mai mult, ca sigur clipe de groază.

“De asemenea, acesta a trimis mesaje de amenințare atât pe telefonul victimei, cât și pe telefonul mamei sale, că o să aibă grijă să se răzbune pe ea, că o să-și pună toți prietenii să-și bată joc de ea. Partea vătămată a mai declarat că inculpatul a amenințat-o cu moartea, iar mamei sale îi trimitea mesaje pe telefon în care îi adresa cuvinte de genul «cățea turbată» sau «curvă».

Ulterior, partea vătămată a declarat că se afla în apartament în acel moment împreună cu inculpatul, însă inculpatul nu a vrut să deschidă ușa, părții vătămate fiindu-i teamă să strige  întrucât în intervalul cât a stat cu inculpatul în vilă a fost lovită de acesta, iar inculpatul a amenințat-o că dacă nu face liniște îi va împușca pe părinții ei, va arunca o bombă în casa lor, le va tăia cauciucurile de la mașină pentru a părea că au făcut accident, este un alt pasaj incriminator la adresa celui care s-a autointitulat „Prințul Rațiu”. (CITEȘTE ȘI: ÎN TIMP CE ROMÂNII L-AU DAT ÎN URMĂRIRE, PRINŢUL PROXENET… A ANUNŢAT CĂ FACE NUNTĂ ÎN AMERICA CU MISS PUERTO RICO!)

În clipa de față, poliția caută să-l încătușeze pe Prisecaru Andrei Valentin pentru executarea pedepsei.

Andrei Prisecaru este căutat și în prezent de poliție

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent, așa cum v-a obișnuit, cu evoluția evenimentelor în acest caz controversat.

În SUA, s-a cuplat cu Miss Universe Puerto Rico!

Condamnat la trei ani de închisoare, Andrei Prisecaru, cel care ar fi lansat-o pe Daniela Crudu în showbiz, se distrează de minune în America, în timp ce poliţiştii îl caută să-i pună cătuşele. În plus, cel care s-a autotintitulat „Prinţul Raţiu” nu încearcă să se ascundă. Ba mai mult, dezvăluie pe contul lui de Facebook şi locul în care se află, New York, SUA.

Nici în viaţa amoroasă nu-i merge deloc rău, fiindcă „Prinţul Raţiu” a cucerit-o, de ceva timp, pe frumoasa Aidyl Manell Rentas, bruneta aleasă Miss Universe Puerto Rico în 2016! (CITEŞTE ŞI: Proxenetul care a lansat-o pe DANIELA CRUDU le face în ciudă poliţiştilor care îl caută)

Prisecaru a fost dat în urmărire de poliţişti în 2014, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru proxenetism și lipsire de libertate. A fugit din România înainte de pronunţarea sentinţei! La scurt timp după ce a fost condamnat, Prințul Rațiu susţinea că este o “victimă”. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

“Printul” a deținut o agenție artistică în trecut. De-a lungul timpului, a ținut să spună public, de mai multe ori, că el le-a promovat pe Andreea Bălan și Daniela Crudu.

Frumoasa Miss Universe Puerto Rico 2016 este extrem de mândră de relaţia cu „Prinţul Raţiu”, în pofida faptului că acesta a fost condamnat pentru proxenetism

Cum a ajuns să se autointituleze „Prințul Rațiu”

Deși în buletin îl cheamă Andrei Prisecaru, titulatura cu care se prezintă bărbatul este „Prințul Andrei Prisecaru Rațiu von Hilttzenmayer”. El susține că este descendent de sânge al familiilor princiare Prisecaru von Hilttzenmayer, Bey Balian de Constantinopol și Kasparian de Armenia.

(VEZI ŞI: Imagini sfidătoare. E urmărit internaţional, dar el îşi ”face talentul” la New York!)

În urmă cu mai mulți ani, s-a scris că a moștenit un cont bancar de peste șase milioane de euro. Absolvent a două facultăți de arte plastice la secțiile pictură și design vestimentar, Andrei Rațiu ar fi devenit din 1997 membru de onoare al Uniunii Artiștilor Plastici Arck Principal din New-York și vicepreședinte al Forumului elitei oamenilor de cultură din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...