Doliu în lumea sportului. A murit la doar 23 de ani. Medicii au fost șocați de ceea ce au descoperit

Publicat: 25/07/2019 | 18:57

Este doliu în lumea sportului. Un pugilist cunoscut a murit la doar 23 de ani, după ce a primit lovituri grave în timpul unui meci. El a fost dus de urgență la spital, după ce s-a simțit extrem de rău, iar medicii au fost șocați de ceea ce au descoperit. Din nefericire, eforturile lor uriașe au fost în zadar.

Boxerul Hugo Santillan a murit la 23 de ani

Lumea boxului internațional este zguduită de încă o tragedie. Argentinianul Hugo Santillan a murit din cauza loviturilor încasate în meciul cu Eduardo Abreu, Ei s-au luptat în urmă cu cinci zile la San Nicolas, în Argentina, pentru centura de campion WBC Latino Silver la categoria uşoară, relatează jurnaliștii de la The Mirror. Disputa s-a încheiat la egalitate, însă Hugo Santillan a ieşit mai şifonat din confruntare. Prima dată, el a leşinat chiar la finalul meciului, înainte să fie anunțat rezultatul final. Boxerul a fost sprijinit de unul dintre antrenorii săi, însă, ulterior, a leşinat din nou şi a intrat pe mâna medicilor care i-au pus o mască cu oxigen.

Doctorii au luat decizia de a-l duce de urgență la spital pe Hugo Santillan , care a fost băgat direct în sala de operații: s-a descoperit că avea un cheag de sânge pe creier. În ciuda eforturilor supraomenești făcute de medici, toate organele interne ale pugilistului au cedat… el a murit în această dimineață. Această tragedie vine la doar două zile după ce boxerul rus Maxim Dadashev a decedat din cauza loviturilor încasate într-un meci.

La doar 23 de ani, Hugo Santillan avea deja disputase 27 de meciuri la profesionişti, înregistrând 19 victorii, două egaluri şi şase înfrângeri. Porecla sa era Dinamita, iar anul trecut devenise campionul WBC Latino Silver la categoria superpană, după o victorie obţinută prin knock-out împotriva lui Raul Centeno.

Citește și...