Doliu la TV! „A fost ca nimeni altul. Nu vom mai vedea vreodată pe cineva atât de apreciat ca el”

Publicat: 26/11/2018 | 01:50

Ricky Jay, unul dintre cei mai talentaţi magicieni, a murit la vârsta de 72 de ani, sâmbătă, la Los Angeles, potrivit The Hollywood Reporter. „A fost ca nimeni altul. Nu vom mai vedea vreodată pe cineva atât de apreciat ca el, a declarat managerul său, Winston Simone.

Pe lângă lunga sa carieră de magician a apărut şi în filme precum „Magnolia” (1999) ca narator, „Tomorrow Never Dies” (1997) în rol de terorist cibernetic, şi în „Boogie Nights” (1997). El a apărut de mai multe ori în filmele lui David Mamet: „House of Games”, „Homicide”, „Things Change”, „Spanish Prisoner”, „State and Main”, „Heist”. A avut numeroase roluri în seriale de televiziune, inclusiv în „The X-Files” şi „Deadwood”.

Jay a oferit consultanţă pentru mai multe filme. Între acestea figurează „Ocean’s Thirteen”, „The Prestige” şi „The Illusionist”. La fel şi pentru „Mission: Impossible – Rogue Nation”.

Jay şi dragostea lui pentru magie au reprezentat subiect de film în 2012, „Deceptive Practice: The Mysteries and Mentors of Ricky Jay”.

Actorul Robert Blythe a murit la 71 de ani

Actorul Robert Blythe a murit, miercuri, la vârsta de 71 de ani. Acesta se lupta de câţiva ani cu cancerul. Născut în Ţara Galilor, Robert Blythe a jucat în numeroase seriale TV. Cel mai cunoscut rol al lui este cel din „Midsomer Murders”. A mai apărut în „The Royal”,  „Casualty” sau „Doctors”.

Blythe a mai fost căsătorit cu Naomi Blythe, după divorţul de Iola Gregory. Au avut împreună doi fii, Sam şi Jack.

Citește și...