Doliu la TVR! Mesaje sfâșietoare în memoria comentatorului Adrian Grădinescu. El iubea handbalul și tenisul de masă

Publicat: 29/01/2019 | 08:48

Presa din România este în doliu după ce regizorul de la TVR Adrian Grădinescu a murit fulgerător la vârsta de 52 de ani. Vestea tristă i-a șocat pe mulți dintre colegii de breaslă. „Aseară (n.r.: duminică seara) a fost ultimă dată când am vorbit cu el, comentam împreună finala Campionatului Mondial de handball masculin…” – este un comentariu lăsat de Adrian Neagu pe Facebook.

Mesaje sfâșietoare în memoria lui Adrian Grădinescu. Fostul regizor iubea tenisul de masă şi handbalul

Adrian Grădinescu a murit duminică seara, după ce a suferit un infarct la 52 de ani. Pasionat de sport, de tenis de masă şi handbal, fratele comentatorului Emil Grădinescu a jucat tenis de masă de performanţă la Buzău şi şi-a dedicat cariera jurnalismului sportiv. Regretatul jurnalist a fost regizorul de emisie a sute de transmisiuni pentru diverse sporturi, campionate interne şi transmisiuni internaţionale.

„Departamentul TVR Sport deplânge fulgerătoarea dispariție a colegului nostru Adrian Grădinescu, regizorul de emisie a sute de transmisiuni pentru diverse sporturi, campionate interne și transmisiuni internaționale, emisiuni… și nu numai… Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis foștii săi colegi de la TVR Sport pe pagina oficială de Facebook a postului TV.

Pe cunoscuta rețea de socializare au apărut numeroase mesaje sfâșietoare în memoria lui Adrian Grădinescu.

„Astăzi a mai plecat dintre noi un băiat de zahăr Adrian Grădinescu,  fratele comentatorului sportiv Emil Grădinescu,în urma unui infarct la numai 52 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate…😢😢„, „Adrian Grădinescu, unul din profesioniștii redutabili ai jurnalismului sportiv, a plecat într-o lume mai bună. Prea tânăr, prea bonom, sfârșitul său de drum mă mâhnește profund. Condoleanțe familiei.”,”Colegul nostru Adrian Gradinescu, regizorul de emisie a zeci de meciuri de handbal din campionatul intern si nu numai, a plecat..”,”Astazi a plecat dintre noi Adi Gradinescu,un coleg exceptional ,un prieten.Un om care a iubit viata si meseria pe care o facea ,aceea de regizor,cu intensitate si onestitate, incercand mereu sa fie perfect,sa iasa totul perfect!Am invatat multe de la el si am trecut impreuna prin mii de ore de emisie. Ce a fost mai important a fost sa inveti sa recunosti atunci cand gresesti si sa incerci sa fii mai bun cu fiecare transmisie.Cuvintele se astern greu pe hartie intr-un astfel de moment, insa gandul meu este alaturi de familia lui si ma rog sa aibe puterea sa reziste acestui soc, acestei drame exceptionale. Condoleante familiei! Condoleante Emil Gradinescu! Dumnezeu este cu tine Adi oriunde vei fii!!Ne va fii greu fara tine!!!” sunt patru dintre cele mai emoționante postări făcute de cei care i-au apreciat munca.

Și oficialii Federației Română de Tenis de Masă au transmis un mesaj dedicat fratelui comentatorului Emil Grădinescu: „Adrian Grădinescu, cel mai bun prieten al tenisului de masă, de la TVR, a trecut în neființă. A jucat tenis de masă de performanță, la Buzău, şi a rămas aproape de noi, sprijinindu-ne de fiecare dată, necondiționat. Am făcut o echipă excelentă, era atât de inimos şi implicat, un prieten extraordinar. Îi mulțumim pentru tot, nu avem cuvinte să ne exprimăm regretele. Ne vom aminti de el cu drag şi dor. Condoleanțe familiei şi putere să înfrunte momentul atât de dureros. Dumnezeu să-l odihnească!”.

Adrian Grădinescu, cel mai bun prieten al tenisului de masă, de la TVR, a trecut în neființă.A jucat tenis de masă de…

Publicată de Federația Română de Tenis de Masă pe Luni, 28 ianuarie 2019

 

Citește și...