Doliu uriaș într-o familie celebră din România. Anunțul morții fulgerătoare a fost făcut azi, la 7:40 dimineața

Publicat: 26/03/2019 | 08:13

Doliu uriaș într-o familie celebră din România. Anunțul morții fulgerătoare a fost făcut azi, la 7:40 dimineața. În urma unui tragic accident de circulație, David, fiul Dianei Calfa – cunoscută antreprenoare din Cluj-Napoca –  a încetat din viață la numai 13 ani. 

Accidentul s-a produs sâmbătă – 23 martie -, în jurul orei 16.00, pe DN 19, strada Victoriei, din orașul Negrești-Oaș. Polițiștii rutieri au constatat faptul că un bărbat de 54 ani, din localitatea Mironeasa, județul Iași, conducând ansamblul de vehicule compus din cap tractor marca și semiremorcă, a accidentat copilul din Cluj-Napoca care circulase cu bicicleta în aceeași direcție de mers. Băiețelul a dorit să facă un viraj la stânga, însă nu s-a asigurat corespunzător, potrivit IPJ Satu Mare, informează monitorulcj.ro.

Băiatul era fiul Dianei Calfa și al lui Nagy Zoltán, cunoscuți antreprenori în Cluj-Napoca. Familia este implicată în afaceri în domeniul imobiliar și amenajări interioare. În după-amiaza accidentului, mama copilului a lansat un apel pe Facebook, solicitând cu disperare un elicopter SMURD pentru a-l putea transporta pe fiul ei la Cluj-Napoca.

„Băiatul meu, David e la terapie intensivă la Negrești la spital (acum a avut accident). Îmi trebuie elicopter SMURD să îl aducă la Cluj! HELP!!!!!”, se arăta în postarea Dianei Calfa. Din nefericire, viața băiatului nu a mai putut fi salvată. David a decedat, la scurt timp, din cauza rănilor foarte grave suferite.

„Înmormântarea va avea loc miercuri, la cimitirul din Mănăștur, la ora 12:00. Cei apropiați, care vor să își ia rămas bun în liniște de la el, îl pot găsi pe David, împreună cu noi, mâine (n.red. azi), la ora 15:00, la Capela cimitirului. Vă rog să veniți cu un zâmbet (David nu a suportat tristețea), plini de iubire (a avut un suflet mare și plin de iubire), fiți cool (era în această etapă de viață) și purtați ceva verde (era culoarea lui preferată)”, este mesajul dureros al Dianei Calfa. În continuare, Diana Calfa a scris: ”Familiile Nagy & Calfa, privilegiate ca timp de 13 ani s-au putut bucura de un copil vesel,bun si iubitor. Care va trai intotdeauna prin cele bune si pline de iubire pe care le facem fiecare dintre noi, avand un loc special in inimile noastre”.

 

Citește și...