Doliu uriaș într-o familie cunoscută din România. Omul de afaceri s-a spânzurat azi-noapte

Publicat: 27/04/2019 | 13:49
Doliu uriaș într-o familie cunoscută din România. Omul de afaceri s-a spânzurat azi-noapte

Doliu uriaș într-o familie cunoscută din România. Un om de afaceri s-a spânzurat, azi-noapte, după ce anunțase poliția că i-au fost furați 100 ooo de eli din patiseria pe care o deținea. 

Un bărbat de 61 de ani – administrator al unei patiserii din centrul Zalăului – a fost găsit fără suflare, vineri, 26 aprilie, în jurul orei 14.30. Trupul bărbatului a fost descoperit în anexa unei gospodării din localitatea Guruslău. Trupul său nu prezenta urme de violenţă. Anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost vorba despre o sinucidere. Cu doar câteva ore înainte de a muri, bărbatul a sesizat poliţia cu privire la faptul că patiseria pe care o deţinea a fost călcată de hoţi și au fost furați 100 000 de lei.

„Administratorul unei societăţi comerciale din Zalău a sesizat Poliţia, vineri, 26 aprilie, în jurul orei 6, ca în perioada 25-26 aprilie, persoane necunoscute au pătruns în magazin, cu chei potrivite, şi au sustras 100.000 de lei”, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, informează adevarul.ro.

Citește și...