Dosar penal pentru un copil de 13 ani din Brăila! Acesta a ameninţat şi a tâlhărit cinci fete de 14 ani

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 19:16
Dosar penal pentru un copil de 13 ani din Brăila! Acesta a ameninţat şi a tâlhărit cinci fete de 14 ani

A fost deschis un dosar penal pentru un băiat de 13 ani din Brăila. Copilul a fost acuzat de tâlhărie după ce a jefuit cinci fete, pe faleza din oraș. Autoritățile ce s-au ocupat de caz au declarat că băiatul le este cunoscut și că nu este prima oară când are un astfel de comportament.  

Cele cinci adolescente au cerut sprijinul polițiștilor și jandarmilor după ce au fost atacate de minor. Fetele au declarat că băiatul le-a amenințat și că le-a furat toți banii. Se pare că nu este prima dată când băiatul comite o infracțiune. (CITEȘTE ȘI: EI SUNT SUPER-HOȚII CARE DĂDEAU JAFURI CA ÎN FILME, CU MII DE CHEI ȘI ȘPERACLE. PUNEAU GPS-URI PE MAȘINILE “ȚINTELOR”, LE AFLAU PROGRAMUL ȘI…

În luna ianuarie a acestui an, copilul de 13 ani a mai dat încă o „lovitură”. El a fost surprins pe imaginile camerelor de supraveghere în timp ce își ataca mai mulți colegi de școală cu un cuțit. I-a amenințat și nu părea că ceva îl poate opri. Chiar mai mult, toată povestea a avut un sfârșit tragic, acesta rănindu-și unu dintre colegi destul de rău, necesitând spitalizare mai multe zile.

Deși acțiunea lui a fost una extrem de periculoasă băiatul a scăpat de răspunderea penală, fiind încă minor, însă direcția pentru protecția copilului l-a inclus forțat într-un program de consiliere psihologică. (VEZI ȘI: FOCARUL DE LA FABRICA DE ÎNGHEȚATĂ DIN SEBEȘ SE EXTINDE! S-A DEMARAT O ANCHETA EPIDEMIOLOGICĂ. PESTE 80 DE ANGAJAȚI ȘI CONTACȚI AI ACESTORA AU FOST INFECTAȚI CU VIRUSUL COVID-19)

Însă băiatul  nu a părut că a înțeles ceva din toate cele întâmplate, recurgând din nou la un astfel comportament și tâlhărind cele cinci fete.

În prezent, acesta este ținut sub observație și rămâne de văzut dacă va plăti în vreun fel în fața legii sau va putea primi ajutor specializat și reintrodus în familie.