Două persoane au murit și 6 au fost rănite în accidentul din Breaza. Traficul este oprit

Publicat: 07/10/2018 | 16:37

Două persoane au murit și 6 au fost rănite în accidentul din Breaza. Traficul este oprit – Două persoane, cetățeni olandezi, au murit și 6 au fost rănite în accidentul din Breaza, județul Prahova. Traficul pe DN1 este oprit, după ce patru mașini s-au ciocnit.

Potrivit reprezentanților ISU Prahova, în accidentul din Breaza au murit doi cetățeni olandezi, respectiv un bărbat de 39 de ani și de o femeie de 46 de ani. Șase persoane, între care alți 2 cetățeni olandezi, au fost rănite.

Din primele informații a reieșit că patru mașini s-au ciocnit pe DN1, în localitatea Breaza, județul Prahova. Intervin 26 de subofițeri cu 3 autospeciale de descarcarare, o mașină de stingere, 2 ambulanțe SMURD, o ambulanță de terapie intensiva mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple și 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Centrul Infotrafic anunță că traficul pe DN1 este, pe timpul acordării îngrijilor medicale, oprit. Din cauza numărului mare de autovehicule, în zona accidentului s-au format coloane.

Cauza probabilă a fost pătrunderea pe contrasens.

CITEȘTE ȘI: DOI HANDBALIŞTI DE 19 ANI AU MURIT PE LOC, ÎNTR-UN ACCIDENT DE CIRCULAȚIE. ALŢI DOI AU FOST RĂNIŢI

Citește și...