Două vedete de la noi, care au participat la pretrecerea din Olimp alături de Andreea Esca, șochează. Gestul care a uimit pe toată lumea

Publicat: 15/07/2020 | 14:24
Două vedete de la noi, care au participat la pretrecerea din Olimp alături de Andreea Esca, șochează. Gestul care a uimit pe toată lumea

Ioana Grama și Sânziana Negru, două dintre cele mai conoscute două influencerițe din România, care au participat la deschiderea resortului „Novo by the Sea”, din Olimp, au șters orice urmă din social media că ar fi fost acolo.

Gestul a venit la doar câteva zile după ce CANCAN.ro a scris că Andreea Esca este infectată cu noul coronavirus și se află în spital după ce a participat, împreună cu fiica sa, la respecta petrecere.

Citește și: Andreea Esca, prima reacție după ce soțul ei a ajuns la Terapie Intensivă din cauza infectării cu noul coronavirus

Toată lumea fără mască

În imaginile respective, niciuna dintre fete nu purta mască. Ioana Grama și Sânziana Negru apăreau alături de Andreea Esca și fiica acesteia, Alexia Eram, care de asemenea a șters toate postările de la evenimentul de lux de pe litoral.

Distanțarea nu pare să fi fost cuvântul de ordine al petrecerii la care s-ar fi infectat Andreea Esca

Imaginile cu vedetele din România alături de Andreea Esca au devenit virale în ultimele zile, mai ales după ce trustul media a anunțat presa de existența mai multor cazuri de infectare cu coronavirus.

Stilista Adina Buzatu, testată negativ

Stilista Adina Buzatu anunța, în cursul zilei de marți, că s-a testat de virusul Sars Cov 2, iar rezultatul său este negativ. „M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă.

Nu rata: Andreea Esca, prima reacție după ce soțul ei a ajuns la Terapie Intensivă din cauza infectării cu noul coronavirus

Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID – 19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber. Pe tot parcursul serii atât eu cât și fiica mea Sara am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți”, a menționat stilista.