Andreea Esca, prima reacție după ce soțul ei a ajuns la Terapie Intensivă din cauza infectării cu noul coronavirus

Publicat: 14/07/2020 | 20:34

Andreea Esca a reacționat în public azi, după ce s-a aflat că soțul ei, Alexandre Eram, a ajuns la Terapie Intensivă din cauza infectării cu noul coronavirus. Acesta este primul gest al prezentatoarei de la Pro TV după ce s-a aflat că tatăl copiilor săi a fost depistat și el pozitiv cu boala mortală din China. 

Citește și: Imaginile pe care Andreea Esca le-a vrut șterse de pe internet! Ioana Grama și Sânziana Negru i-au răspuns și…

Andreea Esca, prima reacție după ce soțul ei a ajuns la Terapie Intensivă

În vârstă de 47 de ani, Andreea Esca și soțul său, care are 50 de ani, se află în prezent internați la un spital din București. Conform unor surse medicale, prezentatoarea Știrilor Pro TV se simte bine în comparație cu Alexandre Eram pe care specialiștii l-au dus de urgență la Terapie Intensivă. Astăzi, la câteva ore bune de când s-a aflat trista veste despre partenerul de viață al vedetei, aceasta își păstrează calmul și este convinsă că doctorii vor reuși să gestioneze cu succes situația delicată atât pentru ea, cât și pentru Alexandre Eram. Cei doi primesc încurajări din partea copiilor: Aris și Alexia Eram.

Astăzi, Andreea Esca a fost activă azi pe Instagram și a apreciat o poză publicată de Răzvan Fodor, după cum puteți vedea în colajul de mai jos. Carismaticul cântăreț și-a anunțat apropiații și fanii în legătură cu reducerile care există pe un site de îmbrăcăminte și accesorii. La aproape 12 ore de la publicare, poza în care apare cu soția sa, Irina Fodor, a strâns aproape 18.000 de aprecieri.

Nu rata: Mesajul uluitor publicat de Șerban Huidu, după ce s-a aflat că Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus: “Chiar nu vă dați seama că…”

Internată la Monza, unde se află și soțul ei, Andreea Esca a fost activă azi pe Instagram și a apreciat o poză publicată de Răzvan Fodor
Internată unde se află și soțul ei, Andreea Esca a fost activă azi pe Instagram și a apreciat o poză publicată de Răzvan Fodor

Află și: Alexia Eram, pusă la zid după ce Andreea Esca a ajuns la spital, din cauza coronavirusului: “Ar trebui să…”

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 19 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Ei au devenit părinți de băiat și fată: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.