Imaginile pe care Andreea Esca le-a vrut șterse de pe internet! Ioana Grama și Sânziana Negru i-au răspuns și…

Publicat: 14/07/2020 | 19:38

Este scandal intern după ce Andreea Esca a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus și internată la Institutul „Matei Balș”. Se speculează, de asemenea, că vedeta de la Pro TV ar fi contractat virusul la o mega-petrecere susținută în stațiunea Olimp, pentru deschiderea unui hotel. Din acest motiv, marea prezentatoare TV a vrut să șteargă orice urmă a distracției de la malul mării.

Potrivit Paginademedia.ro, două dintre cele mai celebre influencerițe de pe internet și, totodată, prietenele Andreei Esca, au fost puse să șteargă rapid probele incriminatorii ale distracției lor din urmă cu două săptămâni.

Mai exact, în urmă cu 14 zile, prezentatoarea de la Pro TV s-a fotografiat și s-a filmat într-o atmosferă de mega-petrecere pe malul mării, la deschiderea unui hotel exclusivist din stațiunea Olimp. În imagini apar Alexia Eram (fiica Andreei Esca), și influencerițele Ioana Grama și Sânziana Negru.

Fiecare dintre cele trei au postat la acel moment imagini împreună de la evenimentul fastuos și au strâns mii de aprecieri de la internauți.

După ce Andreea Esca a fost descoperită însă cu COVID-19, fetele și fiica acesteia se pare că au fost „obligate” de circumstanțe, și implicit de vedeta TV, să șteargă fotografiile în care ea apare la petrecere.

Menționăm faptul că în imagini se observă că vedetele nu poartă măști de protecție și nici nu respectă distanța socială recomandată de lege în contextul pandemiei de SARS-COV-2.

Au reapărut pozele pe conturile de Instagram

De asemenea, după ce Paginademedia.ro a sesizat această schimbare de pe paginile fetelor, ele au repostat fotografiile pe conturile de Instagram.

Cazul evenimentului de lansare a resortului de pe litoral vine după ce, săptămâna trecută, Pro TV a notificat presa să nu scrie despre cazuri de COVID în postul TV, după care, la o zi distanță, a anunțat că există cazuri pozitive în Pro TV.