Alexia Eram, pusă la zid după ce Andreea Esca a ajuns la spital, din cauza coronavirusului: „Ar trebui să…”

Autor:
Publicat: 14/07/2020 | 15:18

Zilele trecute a apărut în spațiul public vestea conform căreia Andreea Esca a fost infectată cu virusul COVID-19. De atunci, vedeta de la PRO Tv nu a făcut niciun anunț public legat de acest subiect și a preferat să păstreze tăcerea, ca și cum nimic nu sa întâmplat și la fel a făcut și fiica acesteia, Alexia. Însă atitudinea celor două a fost taxată de fani.

Se pare că vedeta de la ProTv a fost infectate cu virusul COVID-19 după ce a participat, lături de Alexia, la o petrecere mondenă, la care au luat parte mai multe persoane publice. Evenimentul a avut loc la malul mării, în stațiunea Olimp. (CITEȘTE ȘI: CE FACE ALEXIA ERAM ÎN TIMP CE ANDREEA ESCA ȘI ALEXANDRE ERAM SUNT INTERNAȚI. FOTO)

De când povestea infectării a ieșit la suprafață, Andreea Esca s-a abținut de la orice comentariu. La fel a făcut și Alexia, care pe rețelele de socializare, cel puțin, își vede liniștită de viață, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Alexia a postat pe o rețea socială mai multe imagini și clipuri, în care este foarte veselă, ba chiar promovează anumite branduri în câteva dintre ele.

Alexia Eram, taxată de către fani

Faptul că nici Alexia Eram nu a atins deloc subiectul infectării părinților ei a stârnit revoltă printre internauți. Aceștia se așteptau ca vedeta să  facă referire la subiect, nu să simuleze că nimic nu s-a întâmplat. (VEZI ȘI: ALEXIA ERAM, REACȚIE CIUDATĂ DUPĂ CE MAMA EI, ANDREEA ESCA, A FOST DEPISTATĂ CU COVID-19. ȘI EA A FOST LA PETRECEREA CU PRICINA)

Recent, Alexia a postat o imagine în care face reclamă la un produs, iar acest lucru i-a scos din minți pe unii dintre urmăritorii ei, așa că mai multe comentarii acide au venit imediat, internauții taxând dur comportamentul tinerei.

„Tu ar trebui să fii la izolare cu mă-**”, a scris revoltat unul dintre urmăritori.