Alexia Eram, reacție ciudată după ce mama ei, Andreea Esca, a fost depistată cu COVID-19. Și ea a fost la petrecerea cu pricina

Autor:
Publicat: 13/07/2020 | 08:34
Alexia Eram, reacție ciudată după ce mama ei, Andreea Esca, a fost depistată cu COVID-19. Și ea a fost la petrecerea cu pricina

Andreea Esca a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, după cum CANCAN.RO v-a spus, în exclusivitate acest lucru. Știrista de la PRO TV a participat la o petrecere pe plajă, acolo unde a și luat virusul. Fiica ei, Alexia Eram, a participat și ea la petrecerea cu pricina, iar după ce s-a aflat că mama ei a fost testată pozitiv, a avut o reacție ciudată.

Alexia Eram a avut o reacție ciudată după ce mama ei a fost confirmată cu noul coronavirus. Pe contul său de Instagram, fiica știristei de la PRO TV a postat o fotografie cu ea, în timp ce coboară dintr-un autobuz vechi și părăsit, alături de o descriere care nu demonstrează în niciun fel că este afectată de cele întâmplate.

Trist și alarmant este faptul că Alexia Eram a participat și ea la petrecerea de la Novum, acolo unde Andreea Esca s-a infectat cu noul coronavirus. 

Potrivit Libertatea, la eveniment au participat mai mult de 50 de persoane, nimeni nu a purtat mască de protecție și nimeni nu a respectat nicio măsură de distanțare socială.

Andreea Esca, testată pozitiv cu noul coronavirus

Andreea Esca s-ar afla printre angajații PRO TV care sunt infectați cu noul coronavirus. Potrivit surselor CANCAN.RO, vedeta postului ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea. Confirmarea vine la doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele.

„Sper că ești ok. Sănătate / Multă sănătate și zile frumoase / E bine cu COVID după petrecerea de la Novum? / Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum stă treaba cu COVID-ul? Doar la TV ești foarte vehementă cu cine nu respectă regulile? Ciudat / Dacă este adevărat, sper să te vindeci cât mai repede / Și tu? De ce faceți asta? Nu îmi vine să cred în ce lume mizerabilă trăim. Păcat / O zi cu multe gânduri fresh” sunt câteva dintre comentariile primite de Andreea Esca, după ce s-a aflat că este pozitivă cu COVID-19.