Drama unei tinere superbe din Italia! S-a sinucis din cauza unor postări de pe Facebook: „Sunteti fericiti acum?”

Publicat: 04/08/2013 | 14:27
Drama unei tinere superbe din Italia! S-a sinucis din cauza unor postări de pe Facebook: „Sunteti fericiti acum?”

O tânără de 14 ani din Italia si-a luat viata din cauza unor postări umilitoare de pe Facebook.

Fata isi posta pe reteaua de socializare imagini si intâmplări din viata de zi cu zi, la fel ca si prietenii ei. La un moment dat, pe internet a apărut un filmulet in care ea părea să fi consumat mai mult alcool, la o petrecere.

Imediat, pe Facebook a inceput să primească tot felul de comentarii jignitoare, iar chinul ei a continuat si la scoală, acolo unde colegii isi băteau joc de ea.

La un moment dat, fata nu a mai suportat batjocura la care era supusă să s-a aruncat de la etaj. Moartea ei a iscat un adevărat scandal, deoarece mama fetei a făcut o solicitare către Facebook pentru a scoate comentariile răutăcioase, dar nu s-a intâmplata sa.

Femeia crede că, dacă reprezentantii retelei de socializare si-ar fi făcut treaba la timp, fiica ei ar fi trăit.

In acelasi timp, acestia se apără si spun că nu e vina lor pentru ce s-a intâmplat.

„Suntem profund îndureraţi de tragica moarte a Carolinei Picchio şi inimile noastre sunt alături de familia şi prietenii săi. Hărţuirea nu este acceptată pe Facebook şi din acest motiv îi încurajăm atât pe tineri, cât şi pe părinţii acestora, să raporteze incidentele de acest fel folosind link-urile puse la dispoziţie pe site. Noi înlăturăm orice conţinut care ne este raportat ca încălcând Declaraţia drepturilor şi responsabilităţilor reţelei de socializare şi trimitem raportările de hărţuire mai departe organelor abilitate să le soluţioneze”, a răspuns compania.

Carolina Picchio, tânăra de 14 ani, a lăsat un bilet de adio pentru cei care au chinuit-o. Acesta a fost făcut public chiar de mama sa. „Sunteţi fericiţi acum? Mi-aţi făcut destul rău? V-aţi răzbunat destul?”, scria fata. Politia ancheteaz acum acest caz, pentru a vedea cine se vace vinovat de intigare la omor.

 

C.V.
 

Citește și...