Duel verbal intre greii LPF. Mitica Dragomir l-a atacat pe Gino Iorgulescu „Puterea se schimba”. Vezi schimbul de replici

Publicat: 04/12/2013 | 14:37

Fara nicio premeditare, Mitica Dragomir si Gino Iorgulescu au dat nas in nas la Gala Fotbalului Romanesc, unde, indirect sau nu, au inceput sa se dueleze in cugetari. Cel care a dat startul a fost fostul presedinte LPF, care l-a atacat pe Gino.

Vizibil afectat de ultimele schimbari facute la FRF si mai ales de faptul ca pierdut in fata lui Gino Iorgulescu, Mitica Dragomir a asteptat momentul in care sa-i poata raspunde cumva lui Gino Iorgulescu.
Evenimentul s-a intamplat la Gala Fotbalului Romanesc, care a avut loc in cadrul Festivalului de Moda. Invitat pe scena pentru a-si lua premiu pentru intreaga activitate profesionala, Dragomir a profitat de prezenta lui Iorgulescu in sala si i-a sugerat, indirect sau nu, ca faptul ca este in locul lui, la presedentia LPF este doar o chestiune de timp.

Mitica nu a stat foarte mult la eveniment
Mitica nu a stat foarte mult la eveniment

„V-as ruga sa cugetati la fel ca si mine dupa o maxima: ‘Cand puterea are dreptatea, dreptatea nu are putere’. Daca toti sunteti inteligenti si urmariti aceasta maxima, nu va pare rau de nimic pentru ca puterea se schimba si foloseste aceleasi metode, iar dreptatea de peste 7000 de ani, nu o poate gasi nimeni. Asa ca va doresc sa fiti sanatosi cu totii, doresc conducerii noi a Ligii profesioniste de fotbal mult succes, tuturor va doresc sa fiti sanatosi”, a spus Mitica Dragomir, dupa ce si-a primit distinctia.

Gino Iorgulescu a incercat sa fie serios in momentul in care Dumitru Dragomir incerca sa transmita ceva
Gino Iorgulescu a incercat sa fie serios in momentul in care Dumitru Dragomir incerca sa transmita ceva

Gino nu putea trece cu vederea acest mesaj cu subinteles asa ca, in momentul in care a urcat pe scena a vrut sa-i dea o replica. Iorgulescu a facut-o in schimb intr-un mod direct si usor ironic.

Gino Iorgulescu a urcat si el pe scena Festivalului de Moda
Gino Iorgulescu a urcat si el pe scena Festivalului de Moda

„Imi pare rau ca domnul Dragomir a plecat deja pentru ca era normal ca dupa 17 ani de activitate sa dea si el un premiu”, a spus Iorgulescu.
 

D.M.

Citește și...