Dueluri de cinci stele programate astăzi în Bundesliga și La Liga!

Autor: Cristian P
Publicat: 06/04/2019 | 14:24
Campioana Germaniei, Bayern Munchen şi liderul la zi din Bundesliga, Borussia Dortmund se vor confrunta astăzi într-un meci care ar putea decide într-o mare măsură titlul în acest sezon.

Bayern Munchen vine după un semieșc în deplasare cu Freiburg, scor 1-1 în timp ce Borussia Dortmund a câștigat în extremis duelul de pe teren propriu cu VfL Wolfsburg.

Înaintea acestui duel direct, Dortmund are două lungimi în fața campioanei Bayeern Munchen şi mai mult ca sigur s-ar mulţumi și cu un punct din această deplasare. Cu o victorie în Bavaria, Borussia Dortmund are rezolva însă în mare măsură ecuația titlului, fiind greu de crezut că în rundele rămase de disputant până la finalul sezonului, Bayern va mai avea șansa de a recupera distanța.

La ultima vizită pe „Allianz Arena”, Borussia Dortmund a fost spulberată de Bayern Munchen, scor 6-0.

Pe teren propriu, Bayern are 9 victorii în ultimele 10 meciuri disputate în toate competiţiile în care a evoluat.

Duelul dintre Bayern Munchen- Borussia Dortmund va avea loc astăzi de la ora 19:30 țși va fi transmisă în direct de Digi Sport și Telekom Sport.

Aceleași posture de televiziune vor transmite de la ora 21:45 derby-ul rundei din La liga dintre Barcelona și Atletico Madrid. Înaintea acestui duel, Atletico Madrid se află la 8 puncte de FC Barcelona şi îşi propune o victorie pe „Camp Nou” pentru a reintra serios în lupta pentru titlul de campioană a Spaniei.

Echipa lui Simeone vine după o victorie pe teren propriu în timp ce Barca vine după un thriller încheeiat 4-4 în deplasare cu Villareal.

Citește și...