Dueluri de vis în sferturile de finală ale Champions League și Europa League!

Autor: Cristian P
Publicat: 16/03/2019 | 15:14
Dueluri de vis în sferturile de finală ale Champions League și Europa League!

Se anunță spectacol total în luna aprilie când vor avea loc duelurile din cadrul sferturilor de finală din cadrul Champions League și Europa League.

Tragerea la sorți ne-a oferit dueluri de vis în cele două competiții, astfel că așteptările vor fi pe măsură.

Manșa tur a sferturilor UEFA Champions League va fi deschisă marți, 9 aprilie de duelurile dintre Liverpool – Porto și Tottenham – Manchester City și va continua miercuri, 10 aprilie cu duelurile Manchester United – Barcelona și Ajax – Juventus. Câștigătoarele partidelor Tottenham – City și Ajax – Juventus să se dueleze în prima semifinală a ediției din acest an a Champions League, urmând ca în cea de-a doua semifinală să se întâlnească învingătoarele meciurilor Manchester United – Barcelona și Liverpool – Porto.

Și partidele din sferturile Europa League se anunță a fi extrem de disputate. De departe, capul de afi al sferturilor acestei competiții este partida dintre Arsenal – Napoli. Celelalte trei dueluri din această fază a competiției sunt Villarreal – Valencia, Benfica Lisabona- Eintracht Frankfurt și Slavia Praga – Chelsea Londra, duelurile urmând a se disputa pe 11 aprilie respectiv 18 aprilie. Îvingătoarea dintre Arsenal – Napoli va juca cu cea din sfertul Villarreal – Valencia, în timp ce în a doua semifinală se vor întâlni învingătoarele din duelurile Benfica – Eintracht Frankfurt și Slavia Praga – Chelsea.

 

Programul tururilor sferturilor de finală Champions League:

marț, 9 aprilie                        

ora 22:00 Liverpool – FC Porto

ora 22:00 Tottenham – Manchester City

miercuri, 10 aprilie

ora 22:00 Manchester United – Barcelona

ora 22:00 Ajax Amsterdam – Juventus

 

Program tur sferturi Europa League:

joi, 11 aprilie            

ora 22:00 Arsenal – Napoli

ora 22:00 Villarreal – Valencia

ora 22:00 Benfica Lisabona- Eintracht Frankfurt

ora 22:00 Slavia Praga – Chelsea Londra

Citește și...