Dueluri de vis în sferturile de finală ale Champions League și Europa League!

Autor: Cristian P
Publicat: 16/03/2019 | 15:14

Se anunță spectacol total în luna aprilie când vor avea loc duelurile din cadrul sferturilor de finală din cadrul Champions League și Europa League.

Tragerea la sorți ne-a oferit dueluri de vis în cele două competiții, astfel că așteptările vor fi pe măsură.

Manșa tur a sferturilor UEFA Champions League va fi deschisă marți, 9 aprilie de duelurile dintre Liverpool – Porto și Tottenham – Manchester City și va continua miercuri, 10 aprilie cu duelurile Manchester United – Barcelona și Ajax – Juventus. Câștigătoarele partidelor Tottenham – City și Ajax – Juventus să se dueleze în prima semifinală a ediției din acest an a Champions League, urmând ca în cea de-a doua semifinală să se întâlnească învingătoarele meciurilor Manchester United – Barcelona și Liverpool – Porto.

Și partidele din sferturile Europa League se anunță a fi extrem de disputate. De departe, capul de afi al sferturilor acestei competiții este partida dintre Arsenal – Napoli. Celelalte trei dueluri din această fază a competiției sunt Villarreal – Valencia, Benfica Lisabona- Eintracht Frankfurt și Slavia Praga – Chelsea Londra, duelurile urmând a se disputa pe 11 aprilie respectiv 18 aprilie. Îvingătoarea dintre Arsenal – Napoli va juca cu cea din sfertul Villarreal – Valencia, în timp ce în a doua semifinală se vor întâlni învingătoarele din duelurile Benfica – Eintracht Frankfurt și Slavia Praga – Chelsea.

 

Programul tururilor sferturilor de finală Champions League:

marț, 9 aprilie                        

ora 22:00 Liverpool – FC Porto

ora 22:00 Tottenham – Manchester City

miercuri, 10 aprilie

ora 22:00 Manchester United – Barcelona

ora 22:00 Ajax Amsterdam – Juventus

 

Program tur sferturi Europa League:

joi, 11 aprilie            

ora 22:00 Arsenal – Napoli

ora 22:00 Villarreal – Valencia

ora 22:00 Benfica Lisabona- Eintracht Frankfurt

ora 22:00 Slavia Praga – Chelsea Londra