După 5 ani de secretomanie urmează să vedem imagini șocante cu Michael Schumacher? Anunțul făcut de șeful de la Formula 1

Publicat: 05/06/2019 | 14:23
După 5 ani de secretomanie urmează să vedem imagini șocante cu Michael Schumacher? Anunțul făcut de șeful de la Formula 1

Bernie Ecclestone, șeful de la Formula 1, a împărtășit o scurtă perspectivă asupra condiției lui Michael Schumacher  în cadrul unui film documentar despre viața viața fostului pilot. 

Filmul documentar „Schumacher” a fost promovat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes din luna mai și va apărea pe marele ecran în luna decembrie a acestui an. Miliardarul Bernie Eclesteone a declarat recent, într-un interviu, despre Schumacher: „El nu este cu noi în acest moment. Dar când se va face mai bine, va răspunde la toate întrebările”. 

Fostul pilot nu a fost văzut de când a suferit răni severe la cap într-un accident de schi, în 2013, iar actualizările privind starea lui sunt rare. Se crede că primește îngrijire non-stop la o sală medicală care a fost înființată în casa sa din Elveția.

Fiul lui Schumacher, Mick, a vorbit de asemenea despre tatăl său de când a început să participe la curse de Formula 2, pentru Ferrari. „Idolul meu este tatăl meu„, a spus el înaintea Marelui Premiu al Spaniei în luna mai a acestui an.

Întrebat cum privește cariera tatălui său, Mick a mai precizat: „Niciodată nu este ușor. Ceea ce a făcut tatăl meu a fost extraordinar”. 

Cât costă recuperarea lui Michael Schumacher

Noi dezvăluiri impresionante au fost făcute despre Michael Schumacher, care va împlini vârsta de 50 de ani, pe 3 ianuarie, după cinci ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit. Costul recuperării sale este unul uluitor.

Tatăl fostului pilot, Rolf, a confirmat că fiul lui se află într-un conac din orașul Gland, situat între Geneva și Lausanne. Aici, Michael Schumacher beneficiază de îngrijire medicală și fizioterapie ce ar costa peste 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Pe 29 decembrie se vor împlini 5 ani de la accidentul la schi al unuia dintre cei mai cunoscuți piloțo de Formula 1 din istorie – Michael Schumacher a căzut și s-a lovit la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi. De atunci, soția lui Michael Schumacher, Corinna, cu care pilotul s-a căsătorit în anul 1995, a insistat asupra discreției în privința stării lui de sănătate.

Citește și...