După Andreea Bălan, încă o gravidă din România a făcut stop-cardiac. Din păcate, ea a murit. Decesul a fost anunțat astăzi, la ora 9:37

Publicat: 16/03/2019 | 10:53
După Andreea Bălan, încă o gravidă din România a făcut stop-cardiac. Din păcate, ea a murit. Decesul a fost anunțat astăzi, la ora 9:37

Doliu uriaș în România! Iată că problemele prin care a trecut Andreea Bălan în timpul operației de cezariană nu pot fi minimalizate. În cazul ei, medicii de la Sanador au reușit să facă în așa fel încât vedeta a trecut cu bine peste momentele foarte grele. 

Un alt caz asemănător s-a petrecut în Argeș. O altă gravidă a făcut stop cardio-respirator și, din nefericire, a decedat. Conform ziarularges.ro, o tânără în vârstă de 23 de ani, din comuna Coşeşti – gravidă în şase luni – a fost internată în urmă cu două zile pe secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Întrucât suferea de epilepsie şi avea probleme deosebite de sănătate, s-a impus să fie intubată şi s-a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD.

Aeronava urma să aterizeze pe platoul de lângă Stadionul „Nicolae Dobrin” pentru a prelua pacienta, aceasta urmând să fie transportată la Spitalul „Elias” din Bucureşti. Numai că, din nefericire, misiunea echipei de zbor a trebuit să fie abandonată, fiindcă pe drum pacienta a intrat în stop cardio-respirator şi s-au impus manevre de resuscitare.

Din păcate, pacienta nu a mai putut fi resuscitată, iar medicii au declarat decesul.

O altă gravidă a făcut stop cardio-respirator și, din nefericire, a decedat
Citește și...