După ce a acuzat-o pe Larisa că l-a înșelat cu 9 bărbați, Alin Oprea a făcut noi dezvăluiri despre fosta soție! Gestul traumatizant făcut de mama celor doi copii ai artistului

Publicat: 11/09/2020 | 12:45
După ce a acuzat-o pe Larisa că l-a înșelat cu 9 bărbați, Alin Oprea a făcut noi dezvăluiri despre fosta soție! Gestul traumatizant făcut de mama celor doi copii ai artistului

După ce a acuzat-o pe Larisa că l-a înșelat cu nouă bărbați, Alin Oprea a făcut noi dezvăluiri despre fosta soție, de care, oficial, nu a divorțat, deocamdată… În timpul mărturisirilor, fostul solist al trupei Talisman a spus ce gest traumatizant a făcut mama copiilor săi și pe care nicio femeia nu ar trebui să-l aibă în comportamentul său.

Citește și: Îți dau lacrimile! Alin Oprea, scrisoare dechisă pentru copiii săi: “Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi”

Alin Oprea, noi dezvăluiri triste despre fosta soție: “Ea a introdus…”

Invitat în emisiunea “Xtra Night Show”, Alin Oprea a vorbit despre motivul principal care a dus la destrămarea mariajului pe care îl avea alături de Larisa, femeia care i-a dăruit o fată și un băiat.

“Într-o familie ești ca în echipa de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar. Eu chiar eram fericit atunci, la începutul relației. Nimic nu ar fi putut distruge ce avem noi, în afară de trădare, peste care nu se poate trece. Dar drumurile noastre s-au oprit, doar că eu mi-am dat seama prea târziu”, a mărturisit artistul în cadrul late night show-ului prezentat de Dan Capatos.

Ulterior, cântărețul i-a reproșat fostei soții că în războiul lor i-a băgat și pe copiii lor, iar acest gest traumatizant îl nemulțumește total.

“Nu regret nimic din ce s-a întâmplat în familia mea. Regret acum finalul, pentru că ea a introdus copiii într-un război în care ei nu trebuiau să fie. În rest, puteam să avem o despărțire civilizată și discretă și să ne înțelegem chiar și la partea financiară”, a mai spus Alin Oprea. Dezvăiluirile artistului vin la doar câteva zile după ce a spus că Larisa l-a înșelat cu mai mulți bărbați, iar unul dintre amanți este antrenor de Kangoo Jumps la o sală de sport din București.

Nu rata:  Halucinant! Ce se întâmpla în casa lui Alin Oprea după ce artistul se îmbăta! O jignea, o scuipa și…

Fostul solist de la Talisman, primele declarații despre relația cu noua iubită, deși nu a semnat actele de divorț

“Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mentală și necesară. Pratic, hotărâsem să rămân singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape.

Este iubita mea, nu e amanta mea, așa cum se spune, nu e o brunetă focoasă, este o femeie foarte serioasă, un om de afeceri din zona imobiliară. Nu a făcut videochat și alte nebuneli și nu are așa ceva, nu a fost și nu este patroană de videochat”, a declarat Alin Oprea de curând în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Descoperă și: Alin Oprea, scandal de zile mari cu rudele fostei sale soții. Fiica lui a reacționat în direct: “Să-ți fie rușine!”