Oana Marica si Renert Gad
Renert Gad si Oana Marica

Bunesa, bunesa, dulce a mai fost bunesa, dar tot mai calduros e patul din caminul conjugal. Si parca o idee mai dulce. Pardon, fostul camin conjugal. Milionarul Radu Frincu regreta divortul si se roaga de fosta sotie sa il primeasca din nou acasa.

Omul de afaceri a dus o viata de imparat o buna perioada de timp. De fapt, cativa ani, insa cand banii s-au terminat, Radu Frincu nu s-a mai bucurat de atentia bunesei Oana Marica, cea care i-a fost iubita inca din timpul mariajului cu fosta sotie, Catrinel, de care a divortat in 2012. Din cauza tinerei pe care a facut-o patroana de saloane in Capitala s-a si despartit de sotie, insa acum, dupa cativa ani de burlacie, Frincu incearca sa-si impace fosta nevasta si nu de putine ori i-a cerut sa revina la vechiul statut, adica cel de familist. Satul probabil de viata de oras, dar si de separarile de Oana Marica, Radu Frincu isi doreste sa fie alaturi de Catrinel si fiul lor.

Frincu nu s-a ferit sa se afiseze cu un Ferrari pe care un bugetar obisnuit nu si l-ar putea cumpara nici dupa o viata de munca
Frincu nu s-a ferit sa se afiseze cu un Ferrari pe care un bugetar obisnuit nu si l-ar putea cumpara nici dupa o viata de munca
CANCAN.ro, site-ul numarul 1 al Romaniei, a aflat ca despartirea dintre Oana Marica si omul de afaceri nu s-ar datorat bunesei, ci tocmai lui Frincu, care a avut un moment de ratacire si tot insistand pe la usa fostei consoarte s-a despartit de Oana. Recent, cei doi au fost vazuti din nou impreuna, insa nu se stie daca s-au impacat sau intalnirea a fost una strict despre afaceri. Un lucru este clar, Frincu isi vrea nevasta inapoi, pe Catrinel, insa femeia nu prea este disponibila in acest sens si il trimite de unde a venit. Momentan, de niciunde, caci in ultima vreme isi pierde vremea prin oras cu fete tinere si un anturaj select format tot din oameni casatoriti. Intre timp, bunesa lui Frincu s-a imprietenit cu medicul Renert Gad, tot un milionar, si tot un barbat insurat. Cei doi au fost vazuti si la Brasov impreuna, dar n-au confirmat inca relatia de iubire. Pana la urma, Adela, sotia lui "doctorasul Winnetou", nu va fi prea incantata daca acest lucru se va intampla, mai ales ca au si un copil impreuna.
Oana si Renert au incercat sa-si consume dragostea la 170 de kilometric de Bucuresti, insa CANCAN i-a gasit!
Oana si Renert au incercat sa-si consume dragostea la 170 de kilometric de Bucuresti, insa CANCAN i-a gasit!

Cadouri scumpe si rasfat peste hotare

Oana-Maria Marica a devenit cunoscuta dupa ce a fost incoronata Miss Turism in 2010, iar, de dragul ei, Radu Fricu a cheltuit din banii detinuti de Compania de Asigurari-Reasigurari Exim Romania (CARE Romania). Astfel, in urma unei anchete, in deconturile lui Frincu au fost urmatoarele: o excursie la Ibiza, care a scos din fondurile CARE suma de 2.372 de lei si s-a desfasurat in perioada 17-20 august 2012.

De asemenea, Oana Marica a beneficiat de plata transportului aerian la clasa business pe rutele:

Bucuresti - Roma si retur (in perioada 31.08 -02.09.2013);
Bucureşti - Cluj Napoca si retur (in perioada 29.06 - 01.07.2012);
Roma - Otopeni (in data de 08.07.2012);
Bucuresti - Londra si retur (in perioada 19 - 22.07.2012);
Bucuresti - Zürich - Valencia si retur (in perioada 16 - 17,01.2013);
Bucuresti - Zürich - Milano si retur (în perioada 11 - 13.02.2013), toate zboorurile fiind acoperite din fondurile CARE.

Oana Marica l-a parasit pe Radu Frincu (fostul sef al companiei de asigurari a statului - CARE) dupa ce
Oana Marica l-a parasit pe Radu Frincu (fostul sef al companiei de asigurari a statului - CARE) dupa ce "statutul" acestuia a picat de la Ferrari la... Logan!

In urma controlului efectuat la CARE Romania s-a constatat, printre altele, ca in perioada in care Radu Frincu a detinut calitatea de presedinte al directoratului Companiei 'CARE România' S.A. - intre 19.05.2010 si 08.07.2013 - compania cu capital majoritar de stat a intregistrat 'o pierdere cumulata in suma de 23.464.867 lei'. In sarcina lui Francu s-a retinut si faptul ca acesta a devenit proprietar al unui autoturism marca BENTLEY, model Continental GTC, in timpul mandatului de presedinte al directoratului Companiei CARE Romania' S.A., dar nu a depus declaratia de avere.

De asemenea, in 2014, in raportul Corpului de Control al premierului privind CARE Romania se precizeaza ca Radu Frincu si Marius Constantin Banu - membru al directoratului 'CARE România' S.A. in perioada 16.07.2010 - 08.07.2013 - 'au utilizat sume importante din fondurile companiei, in cuantum total de 831.177,85 lei şi 53.173,43 euro, in interes personal ori pentru alte persoane din afara companiei'. Frincu si Banu 'si-au decontat din fondurile companiei contravaloarea unor sejururi efectuate impreuna cu familia sau cu alte persoane in strainatate in cuantum de 65.895,15 lei si 31.663,43 euro', pentru sejururi efectuate împreună cu familia sau cu alte persoane, iar intre destinatiile alese de acestia ca 'deplasari' inspectorii guvernamentali mentionand Ibiza, Cannes si Disneyland-Paris. şi în staţiunea lschgl din Austria, a decontat 12 note de plata pentru mese servite de soţia sa la restaurant, si-a cumparat anvelope noi la maaina, produse Louis Vuitton, bijuterii Cartier, un telefon Vertu produs de divizia de lux Nokia, un televizor SmartTV, precum si 2.000 euro la o firma din Milano pentru servicii de consultanta de imagine din banii companiei. „La data de 1 martie 2011, doamna Frincu Catrinel a efectuat o consumatie in valoare de 3.363 de lei la restaurantul «Le Club» din Bucuresti“, se arata în raportul Corpului de control. La acestea se adauga cheltuieli decontate pentru îmbracamite din Milano, deplasari cu taxiul la Londra, inchirierea de masini de lux la Saint Tropez si la Nisa, transport cu elicopterul la Monte Carlo.

Larisa Ciuta


 

Citeste despre:oana marica, radu frincu, renert gad, winnetou, catrinel frincu


Share On Facebook