După ce a prezis incendiul din Versailles, Maria Ghiorghiu anunță o altă tragedie: ”Atentat cu bombă sau atac terorist?”

Publicat: 07/05/2019 | 18:14

După ce a prezis incendiul din Versailles, Maria Ghiorghiu anunță o altă tragedie. Un pericol iminent este pe cale să se abată asupra populațiilor. 

”Dragii mei, tot în această după amiaza, aud glas care spune ceva cutremurător. Glasul spunea așa: „Este una, din cele mai grele situații. Atentat cu bombă sau atac terorist?”. Dar un alt glas pune o întrebare: ”Oare organizează în stil mafiot?”. Dragii mei, din nefericire, vom auzi de astfel de atentate sau atacuri teroriste. Unde anume vor avea loc, sau cand, eu nu stiu a va spune.

Dar din păcate, acestea vor fi produsul celor certati cu legea, vor fi produsul fanaticilor si urii contra crestinilor si bisericii lui Iisus Hristos. Sa nadajduim insa ca bunul Dumnezeu si Maica Domnului ne va apăra cu mila si cu dragostea Sa. Sa fim buni si milostivi dragilor, sa iertam ca sa fim iertati, sa daruim dragoste Aproapelui nostru ca sa primim iubire divina”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (VEZI ȘI: „MULTI OAMENI MORTI SI MULTI RANITI” MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ O NOUĂ TRAGEDIE COLECTIV ÎN ROMÂNIA)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

 

Citește și...