După ce a slăbit aproape 100 kg, Ioana Tufaru s-a angajat. Salariul e șocant. Câți lei primește pe lună

Publicat: 11/04/2019 | 10:44

Până la 40 de ani nu a fost niciodată angajată, însă Ioana Tufaru – după ce a slăbit aproape 100 kg – s-a decis că trebuie să facă o schimbare majoră în propria viața. Astfel, a intrat ”în rândul lumii” din punct de vedere profesional. Și nu este vorba despre orice fel de meserie, ci de aceea de… actriță.

Spre surprinderea tuturor, fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru colaborează cu Teatrul Evreiesc de Stat. Astfel, Ioana Tufaru încasează suma de 200 de lei. Pe lângă acești bani, ea mai primește un ajutor social de 600 de lei, iar iubitul ei câștigă suma de 1500 lei pe lună, conform Știri Mondene.

Prietenii Ioanei Tufaru au declarat pentru Click! că ea va juca într-un spectacol la Teatrul Evreiesc de Stat, acolo unde, de altfel, a jucat și tatăl ei, Dan Tufaru. Ioana Tufaru va juca în piesa ”Scripcarul pe acoperiş”.

“Ioana este tare fericită pentru că face parte din acest spectacol, este vânzătoarea de scrumbii. Nu o să aibă replici, dar o să cânte cu toţii, este un proiect foarte frumos de care este încântată. Acolo a jucat şi tatăl ei, Dan Tufaru, aşa că cei care l-au cunoscut şi l-au îndrăgit au primit-o cu braţele deschise”, au spus ei.

Ioana Tufaru a slăbit aproape 100 kg și joacă pe scena Teatrului Evreiesc dee Stat

Operație de micșorare a stomacului

M-am operat pe 3 octombrie, 2017. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban. E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum. Prima săptămână am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slăbit 40 de kilograme în aproape şase luni. Dacă mai slăbesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericită„, povestea Ioana la finalul lunii octombrie 2017.

Fiica Andei Călugăreanu a reușit să ajungă la 95 de kilograme, cu 70 mai puţin decât avea când a făcut intervenţia medicală, relatează wowbiz.ro.

De când a slăbit, fiica Andei Călugăreanu este preocupată de aspectul ei. Se vopseşte, poartă bijuterii şi se aranjează mereu înainte de a pleca din casă.

Citește și...