După scandalul cu Andreea Tonciu, Maria Ilioiu s-a luat și de Raluca de la Bambi: ”Diva de mahala a mai bifat un adversar”

Autor: A.N.
Publicat: 04/02/2020 | 13:22

După scandalul cu Andreea Tonciu, Maria Ilioiu s-a luat și de Raluca de la Bambi. Artista nu s-a lăsat mai prejos și a pus-o la punct pe fosta ispită de la Antena 1.

După ”războiul” purtat cu Andreea Tonciu, iată că Maria Ilioiu și-a îndreptat atenția și către o altă concurentă. În cea mai recentă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, fosta ispită de la Antena 1 a jignit-o pe Raluca de la Bambi, afirmând că a scos o singură melodie care a devenit hit în toată cariera ei.

Raluca de la Bambi n-a stat pe gânduri și a făcut-o cu ou și cu oțet pe Maria Ilioiu. (VEZI ȘI: A SPUS CĂ NU MAI VREA SĂ FIE ISPITĂ, DAR, DE FAPT, A FOST DATĂ AFARĂ DIN ANTENA 1! MOTIVUL REAL PENTRU CARE MARIA ILIOIU NU MAI MERGE ÎN THAILANDA)

”Stiti vorba aia cu hotul striga hotul?
Si uite asa, diva de mahala a mai „bifat” un adversar. Cu ghilimelele de rigoare, pentru ca niciodata trotuarul nu poate fi inlocuit cu platoul de filmare. Cresti pe trotuar, il iei dupa tine oriunde ai merge. Revenind la acuzele divei, ma declar intelegatoare. Si cainele meu Bubu atunci cand vede un copac ridica piciorul sa faca pipi, asa ca pot intelege de ce diva de mahala atunci cand aude de Dubai considera ca si eu „vorbesc limba ei”🤦‍♀️Noroc cu faptul ca sunt sub lumina refectoarelor de 28 de ani, noroc cu emisiunile si proiectele muzicale in care mi am demonstrat valorile, educatia, studiile, reusitele actoricesti si muzicale pentru ca altfel, nu stiam cum sa combat 🤣 Peace”
, a scris Raluca Tănase pe Instagram.

Scandal monstru între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu

Miercuri dimineață, în jurul orelor 10:30, concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-au strâns în cabina de make-up de la Kanal D pentru a filma o nouă ediție în avans. Potrivit martorilor, Andreea Tonciu era pe scaun, pregătită să-și schimbe look-ul, iar Maria Ilioiu aștepta la rând. Având în vedere că cele două rivale se aflau în același loc, la distanță de jumătate de metru… până la o ceartă de zile mari n-a mai fost decât un pas!

Andreea Tonciu s-ar fi simțit jignită că fosta ispită a comparat-o cu ”Ciocănitoarea Woody” și i-a spus Mariei Ilioiu că ea nu a venit în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” ca să se certe, ci… ca să-și arate stilul. Bineînțeles, fosta ispită a dat curs discuțiilor în contradictoriu, iar surse din apropierea echipei care realizează show-ul de la Kanal D au dezvăluit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că tensiunile au atins cote înalte. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU ȘI MARIA ILIOIU AU SCOS ARTILERIA GREA LA BRAVO AI STIL)

”Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”

Maria Ilioiu i-ar fi adresat Andreei Tonciu cuvinte grele: ”Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”. La auzul acestor vorbe, Andreea Tonciu n-ar mai fi ținut cont de nimic, s-ar fi ridicat de pe scaun și și-ar fi înfipt mâinile în părul Mariei, țipând ca din gură de șarpe. ”Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine!”, ar fi strigat bruneta. Ar fi pus-o pe fosta isipită la pământ, iar, imediat, echipa ”Bravo, ai stil! Celebrities” a intervenit să le despartă. Pe Andreea au scos-o afară ca să se calmeze, iar Maria s-ar fi pus pe ”bocit”. Afectată de cele întâmplate, roșcata a pus, într-un final, mâna pe telefon și a sunat la 112.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție. Oamenii legii au încercat să calmeze spiritele, timp în care și-a făcut apariția și Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu. Din fericire, lucrurile s-au liniștit, până la urmă, deoarece rivalele erau nevoite să-și facă apariția în platou, pentru a filma o nouă ediție a show-ului. (VEZI ȘI: MARIA ILIOIU, GEST TRANȘANT DUPĂ CELE MAI RECENTE ÎNJURĂTURI…)

Citește și...