Ea este Larisa, tânăra de 18 ani care a murit împreună cu tatăl ei în accidentul din Sibiu. Care e starea mamei și a surorii sale

Publicat: 07/02/2019 | 21:38

Larisa, tânăra de 18 ani care a murit împreună cu tatăl ei în accidentul din județul Sibiu, avea multe planuri frumoase, însă toate s-au spulberat după ce bărbatul a pierdut controlul mașinii într-o depășire pe care a făcut-o în timp ce se afla într-o curbă. În mașină se aflau mama și sora mai mică a tinerei. Cu toții se întorceau din Cluj, unde fuseseră să aleagă facultatea la care urma să se înscrie în toamnă adolescenta de 18 ani. 

Toți localnicii din Sighișoare plâng dispariția fulgerătoare a Larisei. Ea s-a stins din viață în urma accidentului provocat de tatăl ei în localitatea Dumbrăveni, județul Sibiu. Fata stătea pe scaunul din dreapta părintelui ei. La 30 de km de casă, Claudiu, tatăl ei, a intrat în depăşire, într-o curbă, autoturismul fiind lovit în plin de o autoutilitară şi apoi ricoşând într-o altă maşină care venea din spate.

„Pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer, în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș, care conducea pe sensul Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un barbat în vârstă de 61 de ani, din județul Alba.”, trasmit reprezentanții IPJ Sibiu. În urma impactului, a fost acroșată și mașina din spatele autoturismului condus de șoferul din Mureș.

Larisa şi tatăl ei au murit pe loc în urma impactului. Claudiu avea 45 de ani şi era jandarm la Judecătoria Sighişoara. Soţia lui şi fiica mai mică de 16 ani, au ajuns la spital în stare gravă. Joi de dimineaţă au fost transferate la spitalul judeţean Sibiu, starea lor fiind gravă.

 

Citește și...