Edith Gonzalez a murit. Actrița a fost în 2007 în România și a jucat alături de Gheorghe Dinică și Marin Moraru. FOTO

Publicat: 13/06/2019 | 19:52

Actrița de telenovele Edith Gonzalez s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. În august 2016, actrița mexicană Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Starea ei a fost extrem de gravă, vedeta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, lui Edith Gonzalez i-a căzut părul, însă în ultima perioadă ea părea că-și revine.

Puțini își mai amintesc de faptul că regretata actriță a venit pentru prima dată la noi în țară în primăvara lui 2007, vizitând câteva obiective turistice, dar a fost prezentă și la emisiuni TV, printre care „Dansez pentru tine”.

Vedeta a rămas impresionată de România și s-a întors în toamna aceluiași an, când i s-a propus să joace într-un serial românesc, „Inimă de țigan”. Edith a  interpretat-o pe Diana de Aragon și a făcut prima filmare pe zăpadă, din toată cariera sa. A avut norocul să cunoască echipa telenovelei, printre care regretații actori Marin Moraru şi Gheorghe Dinică, cu care a și filmat câteva scene din șatră.

Actrița s-a îndrăgostit nu doar de meleagurile noastre, ci și de mâncarea românească. A mâncat mămăligă, sarmale, branză de vaci, telemea și papanași.

A fost deconectată de la aparate

Presa internațională punctează că Edith Gonzalez era internată în spital de ceve vreme, însă, fiind în stare critică, familia a decis astăzi să o deconecteze de la aparate.

Edith Gonzalez a făcut istorie cu rolurile sale din Corazon Salvaje (Inimă Sălbatică), Salome și Dona Barbara, însă am putut-o admira în mult mai multe telenovele, dintre care amintim: La jaula de oro (Cușca de aur), Mundo de fieras (O lume a fiarelor), Nunca de olvidare (Dragostea invinge), Mujer demadera (Pădurea blestemată), La Reina del sur (Regina sudului).